To je to što me zanima!

'Ne bih mogla bez plesa, svaki dan plešem barem 15 minuta'

Plesačica Valentina Walme simpatije publike osvojila je kao plesna mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama'. Najdraži plesni partner joj je brat Alan, a da nije plesačica bavila bi se atletikom ili gimnastikom
Vidi originalni članak

Baš svaki dan plešem, barem na 15 minuta. Isto tako, svaki dan perem zube, tuširam se i jedem. To je moja dnevna rutina koju ponavljam svakodnevno, priznala nam je Valentina Walme (28), državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Valentina je publici poznata i kao plesna mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je nastupala u dva navrata. Prvi je put plesala s Jankom Popovićem Volarićem, a onda u posljednjoj sezoni plesne korake učila je Davora Garića. Atraktivna plavuša koja je prije nekoliko dana proslavila 28. rođendan, priznaje da se ne može odlučiti s kim joj je od njih dvojice bilo bolje plesati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bilo je dosta drugačije. Rekla bih da su njih dvojica dva potpuno različita svijeta, a bilo je to i potpuno drugačije vrijeme - rekla nam je Valentina. 

Kao najdražu uspomenu iz showa pamti, kako je rekla, baš svaki trenutak. 

- Svaki tren mi je poseban i jako drag. Izdvojila bih možda onaj put kad smo se Davor i ja vratili u show i dobili desetku i dobre ocjene za paso doble - rekla je. Najdraži kostim u kojem je nastupala je onaj za prvi nastup, kada je s Davorom otplesala rumbu. Voljela bi ponovno sudjelovati u Plesu sa zvijezdama, a iako iz showa vuče samo dobre i lijepe uspomene, priznala nam je da joj je najdraži plesni partner njen brat Alan. 

Valentina je u plesnom svijetu od svoje 6. godine, kada ju je tata Edo prvi put odveo na satove plesa, a mnogobrojne osvojene pehare i medalje s natjecanja danas ne može ni prebrojati. Rekla nam je i kako joj laskaju natpisi da je prelijepa, no dodala je: 

"Ipak, trebate me vidjeti ujutro."

Nije mogla istaknuti najzgodnijeg Hrvata jer kako je rekla, svi Hrvati su jako zgodni. Valentina nema dečka, mogla bi živjeti mjesec dana bez interneta, a nosi li ekstenzije te koja joj je najdraža uspomena s nedavnog putovanja u Dubai, otkrila je u video specijalu 24 pitanja.

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pratite serijal '24pitanja'.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • medonja55 31.08.2019.

    Kak dobro ovo citat da ju hvale za izgled a ja takvo isto imam i izgled i godine ...pitate se u čemu kvaka haaa ..imam 58 ljeta😁

  • jack_daniels_1 31.08.2019.

    Kako dugogodišnje bavljenje plesom oblikuje tijela ovih plesačica, to je čudo.

  • sasa66 31.08.2019.

    15min svaki dan, to bi mi bilo dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare