To je to što me zanima!

Ne budi klišej za Valentinovo! Pokloni cvijeće koje nisu ruže

Svaka žena kaže da ne voli klišeje, a svaki muškarac kaže da žene lažu. Istina je, žene ne mogu odoljeti dobroj romantičnoj gesti, no kako ona ne bi bila do kraja klišej, saznaj koje joj cvijeće možeš pokloniti umjesto ruža
Vidi originalni članak

Ruža nikad nije pogrešan izbor, jer čak i pripadnice ljepšeg spola, koje ne vole ruže, znaju cijeniti namjeru. Ipak, ako ste upoznati s tim da joj ruža nije omiljen pupoljak, saznajte što joj možete pokloniti umjesto klišejiziranog buketa ruža.

POGLEDAJTE VIDEO: Umjesto ruža možete pokloniti buket nekih od ovih cvjetova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim prema boji i obliku, cvijeće možete izabrati i po značenju. Dok crveni i ružičasti tulipani znače nove i svježe početke, žuti i bijeli tulipani znak su oprosta. Ljiljani su pak višeznačni. Ljiljan simbolizira ljepotu i veličanstvenost, ali ujedno i čistoću i nevinost.

Uzmite u obzir i to da, poklanjanjem cvijeća svojoj dragoj možete reći puno o vašem odnosu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kashmir 13.02.2016.

    E pa baš me zanima tko bu mi sutra poklonio baš ružu može biti i nacrtana eto pa neka je kliše i neka ne slavim Valentinovo aliiii ruže volim dobivati ;))) Čekam.....

  • Hijacinta 13.02.2016.

    Ne slavim Valentinovo jer to smatram jednim komercijalnim trikom kojim se ljude tjera na kupovanje i trošenje, lijepo je dobiti cvijeće od voljene osobe ali mene više razvesele neki obični dani nego samo Valentinovo koje obično ni ne registriram po datumu, čime eto ipak priznam da sam romantična i slavim zaljubljenost ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare