To je to što me zanima!

Nepodnošljive stvari koje žene rade, a svi muškarci ih mrze

Iako svaki muškarac ima drugačiji ukus i voli drugačije stvari na ženama, ipak svi trpe nekoliko istih stvari koje im uvijek smetaju. Jednoglasno se slažu oko sljedećih stvari: neprirodnost, prigovaranje, špijuniranje...
Vidi originalni članak

Iako žene puno stvari rade kako bi se svidjele suprotnom spolu, one često imaju suprotan učinak. Nisu ni svjesne da njihovo određeno ponašanje muškarci jednostavno ne mogu smisliti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nehigijena, ekstenzije, previše šminke i parfema, dugački ili umjetni nokti, sve su to navike koje mogu odbiti svakog dečka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, jako im smeta kada žene očekuju da se svaki slobodan trenutak provodi samo s njima, umjesto da imaju vremena za sebe ili za izlazak s prijateljima.

Muškarci ne vole pretjeranu pažnju, neprestano pričanje, zvanje ili besciljno slanje poruka. To ih živcira i ostavlja dojam da ste posesivne, ljubomorne i zahtjevne.

Ako mu dopustite i date vremena i prostora da mu nedostajete, budete zanimljiva, prirodna i pametna osoba, muškarcu nikada nećete dosaditi.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Kashmir 29.11.2016.

    I obrnuto, ni mi žene ne volimo kod muškaraca nehigijenu, ekstenzije, previše šminke i parfema, dugačke ili nedo bog umjetne nokte, obrijana prsa i noge tad imamo osjećaj kao da smo s frendicom u vezi/braku i jako nam smeta kada muškarci očekuju da se svaki slobodan trenutak provodi samo s njima, umjesto da imaju vremena za sebe i za izlazak s prijateljima, a bome eto ne volimo ni pretjeranu pažnju, neprestano pričanje recimo za vrijeme filma, zvanje i besciljno slanje poruka da znaju di smo šta smo i pod kojim smo kutom to nas isto živcira i ostavlja dojam da su posesivni, ljubomorni i preveć zahtjevni i puni onog ja smijem ti ne jer si žensko eto! i živjeli smo svi skupa lijepo i sretno do kraja života ta-daaa!!!

  • o2o2o2 28.11.2016.

    hi hi 😂😂😂

  • Neposlusna 28.11.2016.

    Procitala sam ovaj clanak i sad nisam vise sigurna: jesam li zensko il musko? ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare