To je to što me zanima!

'Ni jedna pjevačica nema toliko haljina kao Doris Dragović...'

Boris Banović u novoj epizodi serijala 24sata Fashion Buzz komentirao je Doris Dragović. Na repertoaru su mu bile njezine haljine u kojima uvijek nastupa
Vidi originalni članak

Noge rijetko kada pokazuje, ustvari nikada, ali je zato pokazala zavidnu kolekciju grčkih haljina, rekao je poznati modni stručnjak o našoj pjevačkoj legendi Doris Dragović. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Doris je nedavno održala koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni. 

- Znalo se već onda da će biti velika zvijezda. 'Željo moja' je jedna od omiljenih pjesama na svim domaćim feštama - pohvalio ju je Fashion Guru te dodao da joj je stil odijevanja uvijek na istu foru.

- Minice nikad nije nosila, niti suknje koje su do koljena, a rijetko se pojavljivala u hlačama ili nečem otvorenom - rekao je te nahvalio njezine bezvremenske hitove. 

VIDEO: FASHION BUZZ Fashion Guru: Indira se još više trudi otkako ne pjeva u Coloniji

- Shvatiš da je ustvari kod dobre pjevačice dovoljan samo glas, odjeću ionako u tom trenutku zanemariš - zaključio je govoreći o njezinom zadnjem nastupu u Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • It's kišing 07.12.2019.

    Doris godinama hara estradnom, a nema nijednu mrlju u karijeri, ne naslikava se, ne skida se, nema ni fejs ni ikakve društvene mreže, nedavno je vidio na kavi, žena ima mob iz 90-rih, ono skoro kao Nokia 3310... Zato vas molim, nemojte je sad vi razvlačit po novinama nekim izmišljenim člancima, jer to ona sigurno ne bi htjela... Njene pjesme su njoj dovoljna promocija

  • BlackRaven 07.12.2019.

    Doris je uvjek bila dama.

  • Doolby 07.12.2019.

    Normalno, kad je prva počela:-) šalu na stranu. Ipak njene pjesme volim poslušati, a i zapjevati. Neki njeni hitovi se pjevaju i desetljećima, što nije slučaj pjevača ni pjevačica koji su počeli nakon nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare