To je to što me zanima!

Nikad prežaljeni Toše: Ujedinio cijeli Balkan svojim pjesmama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevač anđeoskog glasa i veliki humanitarac, Toše Proeski danas bi napunio 36 godina. Na vrhuncu svoje karijere stradao je u teškoj prometnoj nesreći u Novoj Gradiški
Vidi originalni članak

Toše Proeski poginuo je 2007.godine u prometnoj nesreći na autocesti A3 Zagreb – Lipovac, a u regiji je nastao muk. Mnogi nisu mogli vjerovati da makedonskog slavuja više nema. Nikad prežaljeni Toše danas bi proslavio 36. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Karijeru je započeo kao 15-godišnjak, a na hrvatsko tržište probija se 2004. godine.

Imao je velike hitove u duetima s Gocom Tržan, Esmom Redžepovom, Tonyjem Cetinskim i Antonijom Šolom.

Toše Proeski život je izgubio u prometnoj nesreći 16. listopada 2007.godine. Nesreća se dogodila oko 6:20 sati kod Nove Gradiške na autocesti A3 Zagreb – Lipovac, na putu iz Skoplja prema Zagrebu. Njegov prijatelj i vozač, 32-godišnji Georgij Georgijevski, izgubio je kontrolu nad osobnim automobilom i udario u teretno vozilo. Toše je smrtno stradao na licu mjesta zbog ozljeda vratne kralježnice.

Ova vijest ubrzo se proširila balkanskim medijima. Makedonska televizija prekinula je emitiranje programa, kako bi objavila vijest o njegovoj smrti. U toj je zemlji 17. listopada proglašen danom žalosti.

 

Prisjetite se sablasne nesreće koja je potresla cijelu regiju...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vivaldi_1 25.01.2017.

    ...oduvijek sam htio napraviti reprodukciju "Tresnje", kad sam cuo njegovu izvedbu....odustao sam. RIP predivna duso ljudska.

  • Cukrena 25.01.2017.

    Jer moj je život vječito padanje kad zbrojim poraze ništa ne ostane ..samo još vučem navike.... i sve na tome ostane..

  • IvoBenić 25.01.2017.

    Svi spominju tog Tošu, međutim ne znam zašto? Čuo sam onu njegovu srce nije kamen i stalno ponavlja srcee nije kaaamenen, srcee nije kaaamen..bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare