To je to što me zanima!

Obračun u Splitu: Ravnateljica škole je napala i tukla tajnicu

Skandal u splitskoj Osnovnoj školi Skalice - ravnateljica je tukla svoju tajnicu. U video vijestima doznajte oko čega su se sukobile i tko je na kraju morao intervenirati...
Vidi originalni članak

Skandal u splitskoj Osnovnoj školi Skalice - ravnateljica tukla tajnicu. U video vijestima doznajte oko čega su se sukobile i tko je na kraju morao intervenirati. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donosimo vam i zanimljivu priču iz Bregane, mjesta u kojem je slovenska žica ogradila četiri hrvatske kuće. Doznajte i što 400 robota radi u hrvatskim školama te kakve opasnosti krije rijeka s kipućom vodom u Peruu.

U video vijestima vam donosimo i istraživanje o seksu u Hrvata, što muči muškarce, a što žene.

Provjerite i boji li se Sandra Perković Zika virusa te tko je jedna od najzanimljivijih natjecateljica u showu "Zvjezdice".

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Nixnix_1 19.02.2016.

    Tko zna ravnateljicu zna da to nije učinila namjerno, a tko god zna dotičnu tajnicu sigurno joj je nekad u životu poželio "učepiti" prste. No kako bilo da bilo, dogodila se glupa i neobična (nesretno-nespretna) situacija iz koje neki tzv. novinari moraju stvoriti aferu. Sve će proći i zaboravit će se. Tajnica će dobit neku odštetu zbog ozljede na radu i lipo nek ide u penziju (65 joj je godina).

  • GospodinPas 19.02.2016.

    To je ravnateljica u mojoj školi, i ona je nije pribila, nego joj je slučajno pričepila prste vratima, tako sam čuo od ljudi u školi.

  • nikson 19.02.2016.

    Bilo je samo stvar vremena kad ce ravnateljica pokazat svoje pravo lice. Na žalost to nije njen prvi gaf , ima toga da se na prste obe ruke ne može nabrojit. Mislim da ce sad napokon netko od nadležnih posjetit tu školu jer ravnateljica sigurno nije jedina . Žalosno tko nam djecu uci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare