To je to što me zanima!

'Opleo' po parovima na estradi: 'Oni su tek otkrili Fendi i Dior'

Serijal Fashion Buzz ekskluzivno pratite na YouTube kanalu 24sata. U prvoj epizodi Boris Banović osvrnuo se na modne kombinacije poznatih parova na hrvatskoj estradi
Vidi originalni članak

Boris Banović, poznat i kao Fashion Guru, voditelj je novog serijala Fashion Buzz na YouTube kanalu 24sata. Zbog njegovih modnih kritika estrada se preznojavala i gutala knedle. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U prvoj epizodi osvrnuo se na modne kombinacije poznatih parova s estrade, Ecije Ivušić i Nikole Pokrivača, Izeta i Leyle Hajrović, Jelene Perić i Igora Bubnjića te Hane Rodić i Gorana Jureneca. 

Radijska voditeljica Ecija Ivušić i bivši nogometaš Nikola Pokrivač nedavno su obznanili svima da su u vezi. Novopečeni par na Instagramu objavljuje fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti, ali naš Fashion Guru nije oduševljen njihovim modnim kombinacijama. 

Hajrovići su brzo postali 'it' par na hrvatskoj estradi. Dinamov nogometaš Izet i njegova Leyla ne štede kada su u pitanju putovanja, gastronomija, ali i moda. 

Hrvatska Kim Kardashian, Jelena Perić i nogometaš Igor Bubnjić po objavama na Instagramu u savršenoj su vezi, a sada čekaju i bebu. 

- Baš me zanima hoće li Jelena kada 'dođe roda' imati toliko vremena da bude skockana - rekao je Boris. 

Što Boris misli o modnim izletima Gospodina Savršenog i Hane provjerite u prvoj epizodi Fashion Buzza.

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pratite novi serijal Fashion Buzz.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BabaYaga 05.09.2019.

    Daj Boris, kaj pričaš, ja bih dala Lejlici da stilizira cijeli Dinamo 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare