To je to što me zanima!

Optimističan ili pesimističan? Koji ste vi tip osobe u društvu?

Tarik i Buki su se u prvoj epizodi skeča predstavili u dva različita raspoloženja, Buki je bio entuzijastičan, a Tarik možda malo prerealističan... Na čijoj ste vi strani?
Vidi originalni članak

Vi se godinu i pol dana zajedno i već planiraš svadbu, zabezeknuto je upitao Tarik Bukija i dodao:

- Najgore od svega toga je što ja gubim rentu za stan, a i nije ti neko vrijeme za svadbu, sutra će kiša - zaključio je Tarik, a bristansko istraživanje je pokazalo da optimistični zaposlenici imaju veće šanse za napredovanje i češće su bolje plaćeni od njihovih negativnih kolega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva pogodnost koju optimisti imaju na poslu je način na koji se nose s neuspjehom, a stručnjak za poslovnu strategiju iz Belgije Jeroen de Flander, tvrdi da greške nisu toliko bitne, koliko je način na koji ljudi reagiraju na njih, piše Daily Mail.

Pesimisti i optimisti radikalno drugačije reagiraju na neuspjeh, kaže te objašnjava kako pesimisti uvijek gledaju što je pošlo po krivu dok optimisti odmah gledaju kako što prije popraviti situaciju. Naše gledatelje pitali smo koji su tip?

Novu epizodu skeča gledajte već sutra na YouTube kanalu 24sata te na TikToku s početkom u 12:00!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Uspravan 14.09.2023.

    Sad kad sam otklatio dobar dio života i pritom vidio hrpe i hrpe ljigavaca, mediokriteta, beskarakernih puzavaca......., nit sam opetimist, niiti pesimist, već sarkastičan i ciničan do daske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare