To je to što me zanima!

Otac kojem su oteli sina u Istri u šoku: Vidio je kako me mlate!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Doslovno su mi provalili u stan u kojem sam bio sa sinom, pretukli me i odveli dijete. On je još u šoku ali bit će dobro, ispričao nam je šokirani muškarac (36) kojeg su dvojica muškaraca pretukla i uzela mu dijete
Vidi originalni članak

O počiniteljima neću ništa govoriti jer je cijeli postupak u tijeku, ali vjerujte mi, sa svojom bivšom suprugom sam imao i ranije problema, ispričao nam je šokirani 36-godišnjak kojeg su dvojica muškaraca pretukla u srijedu i uzeli mu dijete.

Poslije su ga vratili, a navodno je bivša supruga i majka dječaka sve organizirala. Istarska policija i dalje je štura s informacijama. Istaknuli su kako im je muškarac dojavio da je majka otela dijete te da su ga prebili. Osumnjičenu majku i dva muškarca su priveli. Navodno je jedan napadač član obitelji majke, a drugi je prijatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otac dječaka kaže da su na žalost sudovi naklonjeni majkama kada je brak pred rastavom. - Nažalost, to je tako, a očevi su samo statistika. U našem braku je bilo problema, a nakon što se sve ovo dogodilo, morao sam se iseliti iz stana u kojem sam do sada bio - kazao je otac. Unajmio je stan na drugoj lokaciji, koju zasad taji.

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • neutina 14.06.2018.

    Kiper Filip, da se nadovežem na ovo tvoje: "onda bi se trebali zapitati.".trebaju li žene uopće nakon što rode dijete, imati bilo kakva prava, u usporedbi sa očevima...to si mislio reči ,jel?Jadni,jadni muškarci,suze mi teku od "sažaljenja"..ne možete bez nas ne možete s nama,ako nismo pokorne,držimo jezik za zubima,nikad se ne žalimo, jer eto ti si shvatio da žene uzrokuju sve(ili barem 60 %) nedaća..Ovaj moj komentar se ne odnosi na oca iz članka već samo na tvoj komentar.

  • KiperFilip 03.02.2018.

    zene rade sve vise problema,na tome bi se isto dosta trebalo raditi.Rade i muskarci vise ali ako uzmemo da vise od 60posto problema muskarci naprave opet zbog zena onda bi se trebali zapitati

  • domagoj4 03.02.2018.

    Di su sad feministice... opet ce bit prica da je otac bio nasilan pa je ona mogla tako reagirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare