To je to što me zanima!

Otpjevao 'Moju domovinu' na razglasu i postao hit u Zagrebu

Dirljiv prizor sa hrvatskih balkona. U nedjelju u 20 sati se s brojnih balkona i prozora u Hrvatskoj čula pjesma 'Moja Domovina', a posebno je bilo na zagrebačkom Rudešu
Vidi originalni članak

U nedjelju je Hrvatska bila raspjevana, a posebno zagrebački Rudeš. Naš čitatelj snimio je svoga susjeda koji je otpjevao poznatu hrvatsku pjesmu 'Moja domovina' na razglasu pa oduševio susjede koji su mu na kraju izvedbe zapljeskali.

Čitatelj kaže kako je njegov susjed prije same izvedbe Moje domovine otpjevao još nekoliko pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jučer u 20 sati se s brojnih balkona i prozora u Hrvatskoj čula pjesma 'Moja Domovina'.

Prethodnih dana građani Hrvatske pljeskali su u 20 sati onima koji naporno rade u tijeku pandemije korona virusa - doktorima, medicinskom osoblju, djelatnicima u ljekarni, prodavačima i prodavačicama, brojnim vozačima kamiona... 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • nesminrec 01.05.2020.

    Da da bi jos samo trebalo da aktiviraju Thompsona da kojom novom borbenom.Da i on dobije one 3500 kn.

  • Prstupak 30.03.2020.

    Još kad nam krenu borbene forsirati u medijima onda znaš da gospodarstvo i ekonomija idu teški kolaps. To bi bilo čisti skretanje pažnje sa problema.

  • Prstupak 30.03.2020.

    Meni domoljublje apsolutno ništa ne pomaže u ovoj situaciji. Ne izaziva u meni nikako olakšanje, ne znam čemu forsiranje domoljublja i "domovine". Više sam zabrinut za cijeli svijet jer je Hrvatska dio svijeta koji ovako tone i tone u nepoznato i ne znamo šta nas čeka. Mi smo tu nebitni jer eventualni problemi koje će svijet zadesiti mogu zadestiti i nas, zatupljivanje sa "mojom domovinom" mi je besmisleno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare