To je to što me zanima!

Ovaj rap hit u samo 24 sata postao broj jedan na YouTubeu

Pjesma 'S.O.S.' Fil Tilena, Marina Ivanovića Stoke i youtubera Danila Badnjara Chode na JoomBoos YouTube kanalu izašla je tek jučer, a već ruši sve rekorde
Vidi originalni članak

Novi JoomBoosov rap hit u manje od jednog dana dospio je na prvo mjesto u YouTube trendingu u Hrvatskoj i tako postao trenutno najpopularnija stvar u zemlji, najbrže dosad.

POGLEDAJTE VIDEO:

JoomBoosovi hitovi 'Tko se boji vuka još' i 'Generacija Z' dosad su bile najbrže rastuće pjesme na njihovom kanalu, a S.O.S. ih je s trona skinuo s više od 370 tisuća pregleda u real timeu te prvim mjestom u trendingu, do kojeg je došao za samo jedan dan.

Najava hip-hop spektakla Rap Camp

Ova pjesma inače je najavna pjesma prvog hrvatskog hip-hop talent showa - Rap Camp - čija prva epizoda stiže 31. listopada na JoomBoosu.

S.O.S. Spojili nespojivo: Stoka, Choda i Fil Tilen izbacili novi rap hit!

- Pjesma je rađena iznimno profesionalno i na nivou, a refren koji imamo hrvatski hip-hop još nije doživio, bez pretjerivanja. Ista je stvar i s mojim versom, tehnički je na svjetskom nivou. Stoka je standardno genijalan, baš kao i Choda, rekao je Fil Tilen, koji je uz ostale mentore i članove žirija, Stoku te poznatog slovenskog producenta Raayja, veoma uzbuđen što će show uskoro početi. Poručili su da očekujemo spektakl.

POGLEDAJTE I VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Voice098 24.10.2019.

    Krivično djelovanje-Leganini. Meni najbolja naša rap stvar. Ima sve. Ovo je katastrofa!

  • 21.10.2019.

    haahhahahaha , stvarno je hit .

  • mali mravac 20.10.2019.

    Prije bi skocio na glavu s drugog kata na asfalt nego poslusao ovo sranje do kraja. Ma ni do pola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare