To je to što me zanima!

Ovako sigurno još niste izašli van: Kako zablistati u izlasku?

Večernji make-up i odjevne kombinacije za izlazak pružaju mogućnosti eksperimentiranja i nezaobilazan su dodatak dobrom partijanju i opuštanju od napornog radnog tjedna
Vidi originalni članak

Davor i Petra s JoomBoos kanala donose provjereni trik uz koji ćete zablistati ovog vikenda. U ovom videu pokazuju kako se oni spremaju za izlazak. Pogledajte kako biti drugačiji od ostalih:



Pravi partijaneri znaju da je tulum bez otkačenih boja samo lagano druženje.
Zbog toga Petra i Davor uz ukrašene neoneske majice obavezno nose i fenomenalne nove Neon Labello stickove za usne da istaknu svoju party stranu gdje god se pojave.

Labello daruje paket Neon Labello stickova i  Labello Neon USB stick za spremanje svih fotografija s tuluma. Pravila natječaja su jednostavna. Postavite na svoj Instagram otkačenu fotku s ekipom gdje se zabavljate s Labello neonskim bojama, uz obavezan hashtag #neonludilo. Prijavit se možete do 12.10. do 23:59h.
Važno: postavljene fotografije moraju biti autentične i vaših ruku djelo!

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA:

Nora Pinter

Adrijana Frljak

Helena Vuković

Aleksandar Dojkić

Lucija Morović

Brune Bušića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji od najboljih vlogera regije prošle su se godine udružili na JoomBoos mreži koja kreće u veliku potragu za novom YouTube zvijezdom.

Zbog toga je nastao JoomBoos Videostar, prvi talent show na koji će se moći prijaviti svi koji su strastveni u kreiranju videoklipova.

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MyLunna 10.10.2016.

    Majke ti izgledaju radioaktivno :/

  • 779danai4ure 10.10.2016.

    ovakvi mi je uobičajeni stayling , al za izlazak se sredin kvalitetno..ono baš se znam "sredit" ;-)))

  • RaMona 10.10.2016.

    ajde moćna predloži uredništvu i tu opciju možda i "zablistaš" ,"prosvijetliš"hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare