To je to što me zanima!

Teške vrućine u Zagrebu: Ovaj staford je lijen kao Garfiled

Temperature iznad 30 stupnjeva teško padaju i našim četveronožnim ljubimcima. Američki staford iz Zagreba odlučio se usred šetnje malo odmoriti...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE LIJENOG PSA U CENTRU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čemu žurba ako je vani pasja vrućina? Tako je vjerojatno mislio američki staford koji je usred trgovačkog centra u Zagrebu poželio da leži, a ide, a njegov mu je vlasnik tu želju i ispunio. Pas je jednostavno otkazao poslušnost i dopustio vlasniku da ga vuče po hladnom podu centra. Da se rashladi.

 - Izgleda da je psu bilo jako vruće. Vlasnik se cijelo vrijeme smijao, a izgledalo je kao da pas stvarno uživa u tome da ga on vuče - rekao nam je čitatelj koji je sve snimio.

Šaljite nam i vi svoje videe jer sve koje objavimo nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Najbolje ćemo nagraditi super dronom!

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Cukrena 15.08.2016.

    Ma ljenčina jedna....kome se da hodat kad je dole tako dobro:))

  • montello 15.08.2016.

    baš mi ga je žao nhahaha treba mu sladoled

  • Patton1203 15.08.2016.

    dopiz... i psu shoping centar, a kako je tek onoj djeci koje roditelji cijeli dan zarobe u trgovačkim centrima dok oni bauljaju kao muhe bez glave... i nedjeljni ručak svedu na mlinarove proizvode... a pogotovu kada moderne mame dođu sa djecom od nekoliko mjeseci u centar vikendom pa cijeli dan bauljaju i premotavaju djecu po wc-ima, gdje je čistoća ipak upitna zbog fluktuacije velikog broja ljudi... d se mene pita, trgovački centri bi radili subotom do 15 sati, a nedjeljom, praznikom i blagdanom bi bili zatvoreni... kao prvo i te djelatnice i djelatnici bi imali nedjelju slobodnu, ovako je nemaju nikada... imaju srijedu ili četvrtak... kao drugo možda bi se ponovno pobudila ona vrijednost obitelji, da se bar jedan dan u tjednu obitelj okupi za obiteljskim ručkom, da djeca od roditelja dobe neke odgovore, jer preko tjedna to ne mogu... ovako veliki broj roditelja vrlo malo zna o svojoj djeci, tek kad počnu problemi, tada počinje istraživanje... tada je kasno... da li itko pita tu djecu da li ona žele taj vikend provoditi u shoping centru ili bi radije negdje drugdje.. ne vjerujem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare