To je to što me zanima!

Pobijedili smo državu! Karlo i Luka sada imaju invalidninu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oba sina Tine i Nenada Šarića iz Splita imaju Downov sindrom. Država im nije htjela priznati pravo na invalidninu no roditelji nisu odustajali. Uspjeli su nakon tri godine borbe...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oba sina Tine i Nenada Šarića iz Splita imaju Downov sindrom. Država im nije htjela priznati pravo na invalidninu no roditelji nisu odustajali unatoč čak tri odbijenice Zavoda za vještačenje. Nakon tri godine borbe s administracijom, birokracijom i svim mogućim državnim službama konačno su pobijedili sustav! 

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Pravog slavonskog kulena nema jer začini su uvozni

- Nova pravila: Otišao si s bonusom? 

- Čudo na Eurosongu: Pola Jacquesa i pola Pavarottija u jednom

Idi na 24sata

Komentari 104

  • jelenaZGB 06.03.2017.

    Za sve koji misle da su downovci dobri i veslei ljudi - jeste li vi zaboravili slučaj iz Zagreba downovca (odraslog) koji je usred bijelog dana pokušao silovati 8godišnju curicu koja se vraćala iz škole?? Nemojte ih donositi na svijet, molim vas !

  • jelenaZGB 06.03.2017.

    Da kao država ukinemo invalidninu za Downovce jer ''su oni isti kao i svi drugi'', odmah bi ih se rađalo barem upola manje. Evo, ova ovdje je rodila dvoje, čak dvoje !!!, a zašto - zato što joj se financijski isplati. Njoj se isplalti, ali državi ne. Država bi trebala financijski dati ljudima do znanja da su Downovci nepoželjna djeca, i da ako ih, zbog kakvih pogrešnih uvjerenja, roditelji ipak odluče roditi - da je onda financijski teret isključivo na njima, a ne na državi. također molim oboje roditelja da se već jednom prestanu razmnožavati - očito ne ide.

  • MAJA-MAGDALENA 06.03.2017.

    Pobjedila je ona sama sebe , rodila 2 teška invalida koji mogu mentalno dostići djete od 7 godina i ona kao pobedila državu? Strahota

Komentiraj...
Vidi sve komentare