To je to što me zanima!

Pobijedio koronu: Bio u komi i na respiratoru, imao i moždani

Omar Taylor (31) izborio se za život. Stavili su ga u induciranu komu, 30 dana je bio na respiratoru, imao dva moždana dok je bio u komi, upalu pluća, sepsu, a i srce mu je otkazalo. Na kraju je pobijedio koronu
Vidi originalni članak

Omar Taloy (31) proživljavao je pravu dramu prije nego što je izašao iz Colchester bolnice u velikoj Britaniji. Tamo su ga stavili u induciranu komu, 30 dana je bio na respiratoru, imao dva moždana dok je bio u komi, upalu pluća, sepsu, a i srce mu je otkazalo. Na kraju je pobijedio koronu i iz bolnice izašao na rođendan svog sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najprije su nam rekli da će umrijeti. Zatim su nam rekli da neće moći hodati, ali on je to uspio. Njegov oporavak je čudesan - rekla je njegova supruga Kaitlyn.

Omar se sada oporavlja kod kuće. Jedini problemi koji su mu ostali je nemogućnost korištenja desne ruke te slabo priča, no liječnici vjeruju da će se i to popraviti.

- Bilo je ovo jako težak period za nas, pogotovo s dvoje djece. Nije ga bilo osam tjedana, djeci se to činilo kao vječnost - ispričala je Kaitlyn čija je majka doputovala iz SAD-a kako bi pomogla obitelji u ovim teškim trenucima. 

Od Omara se sada ne odvaja ni njegova Vivienne (4). Njezina majka kaže da mu stalno pomaže i da hoda s njime po kući. Omaru kada se vraćao iz bolnice pripremili veliku proslavu. U bolnici su ga ispratili pljeskom, a ispred njegove obiteljske kuće, okupili su se susjedi koji su mu također željeli čestitati na ovom čudesnom oporavku.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • CarminaBurana 07.05.2020.

    how yes no

  • Timpan 07.05.2020.

    Baš nas žele uvjeriti da je riječ o ozbiljnoj bolest no ne damo se samo tako.

  • user_31670 07.05.2020.

    Imala sam dvije sepse, dva srcana do 34g. I evo me. Ne hvalim se

Komentiraj...
Vidi sve komentare