To je to što me zanima!

Pogledajte podvodnu prosidbu vatrogasaca Zorana i Lorene

Skoro pola godine Zoran iz Opatije smišljao je originalnu i romantičnu prosidbu svoje djevojke Lorene. Na kraju je odlučio da se sve dogodi pod morem - a ona je rekla "Da"
Vidi originalni članak

 - Lorena i ja smo u vezi skoro godinu dana i htio sam je zaprositi na poseban način - kaže Zoran (37) iz Opatije. On i njegova djevojka su profesionalni vatrogasci, a sve je izveo uz pomoć ronilačkih instruktora iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeka. Video su snimili u riječkom akvatoriju. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Izmislili smo vježbu i uvjerili Lorenu da ispitujemo kako ljudi odgovaraju na pitanja kad su izloženi povećanom pritisku pod vodom - kaže Zoran, koji je znao da će se njegovoj budućoj supruzi svidjeti romantična prosidba.

 - Najteže je bilo skrivati sve od Lorene, a ona se malo i naljutila jer su svi znali osim nje. Ali, ljutnja ju je brzo prošla - kroz smijeh kaže Zoran, a najavljuje da će vjenčanje biti na ljeto iduće godine. 

Sretno mladencima! 

Što ste vi najluđe napravili za ljubav? Pošaljte nam snimku jer svaki objavljeni video nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna, a ulaziš i u nagradnu igru u kojoj možeš svojiti super dron!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare