To je to što me zanima!

Pogodite kako je završio: Vozio bicikl pa je naletio na rampu...

Snimili ste super smiješan video sebe, prijatelja ili možda čak i kućnog ljubimca? Podijelite ga s nama i osvojite nagradu. Pogledajte najbolje smiješne klipove od ovoga tjedna i pazite da ne padnete sa stolice
Vidi originalni članak
 
POGLEDAJTE VIDEO:
 
 
I ovaj smo tjedan primili urnebesne snimke iz privatnih arhiva naših čitatelja. Od padanja sa stolice, skejta, kreveta pa sve do padanja s bicikla za koji je "kriva" rampa koja se biciklistu našla na putu. Možda njima i nije bilo smiješno u trenutku pada, ali barem su uspjeli nasmijati ekipu oko sebe, a vjerujemo i vas.
 
>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!
Idi na 24sata

Komentari 10

  • lavlje srce 68 20.03.2017.

    Objavljujete iste clanke po nekoliko puta..Razmisljam da vas vise uopce ne citan.Postali ste dosadni i nije mi jasno kako ste se nasli kao najbolji portal godine sto sumnjam u to.

  • ab ovo 19.03.2017.

    "auch" još jedna starohrvatska riječ iz zbirke nepismenih novinara

  • ljudeman 19.03.2017.

    Ovaj projekt je u startu osudjen na propast. Matematicki je nemoguce da od tako male populacije bude dovoljno kvalitetnih uradaka. Jedino u ovom slucaju vam je opravdan copy-paste od stranih medija

Komentiraj...
Vidi sve komentare