To je to što me zanima!

Pokušali su napraviti viralne kekse iz Squid Gamea: 'Samo jedan krivi potez i gubiš sve...'

U drugoj epizodi mini serijala 'Squid Game' na JoomBoos YouTube kanalu, JoomBoosovi influenceri probali su napraviti viralni dalgona keksić iz serije i pokazali tko se najbolje znalaci u ulozi slastičara
Vidi originalni članak

Netflixova serija 'Squid Game' u samo nekoliko tjedana postala je apsolutni hit i postala najgledanijom serijom na toj streaming platformi ikada. JoomBoosovi influenceri prvo su odgledali sve epizode, a zatim su se i sami okušali u nekim najpopularnijim igrama iz serije te sve snimili u simuliranim i kontroliranim uvjetima. Prvo su isprobali igru 'crveno svjetlo-zeleno svjetlo', a u drugoj epizodi probali su napraviti viralne dalgona kekse iz serije koje svi pokušavaju raditi na TikToku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cilj ove druge igre je napraviti dalgona keksić u kalupu pa ga iz tog kalupa pokušati uspješno izvući, bez da on pukne. Za kekse su im bili potrebni tek voda i šećer, ali nije sve baš bilo jednostavno kako se na prvu čini. Neki od njih bili su iznimno uspješni u pravljenju kolača, dok se drugi baš i nisu snašli pa su iz igre vrlo brzo ispali. 

Ovaj je mini serijal snimljen u prostorijama zagrebačke Amazinge, gdje su JoomBoosovi influenceri Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt, Sven Kranželić, Stela Smajić i mnogi drugi mogli iz prve ruke doznati kako je to biti dio najpopularnije serije na svijetu. Barem na trenutak i barem ovako, u simuliranim uvjetima.

Kako su se zaista snašli u 'dječjim igrama' iz serije i tko je od njih bio najuspješniji u svim zadacima, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, kao i na 24sata Oriđiđi Videoteci. Ponavljamo, ovo su kadrovi snimljeni u kontroliranim uvjetima, uz pomoć profesionalaca i nitko od sudionika nije ozlijeđen prilikom snimanja. Ne pokušavajte ovo kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PopuSimi NaBrzinu 26.10.2021.

    Nije ni cudo da fali vozaca kamiona

  • Grgasaurus 18.10.2021.

    Serija je glupa a ovi su si za 50 usd mogli naručiti kostime a ne ko selje crtat po faci

  • sava97 18.10.2021.

    Zato živio Pank, Metal

Komentiraj...
Vidi sve komentare