To je to što me zanima!

Prepoznajete li sebe? Situacije zbog kojih se parovi svađaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svađanje s partnerom nije lijep prizor niti poželjna situacija. Možda vam se čini da se samo vi svađate, a svi ostali žive u raju, no činjenica je da i drugi parovi prolaze kroz identične faze i situacije. Znate li oko čega se svi parovi svađaju?
Vidi originalni članak

Svađu u vezi ponekad je nemoguće izbjeći, a kada se radi i određenim problemima, pokleknu i oni najusklađeniji parovi. To su najčešće banalni razlozi poput otimanja daljinskog, prebrzog hodanja ili objavljivanja loših zajedničkih fotografija.

POGLEDAJTE VIDEO: Prepoznajete li se u kojoj od ovih situacija?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 13.10.2017.

    Ovo su doista stvari koje mogu biti podloga za ozbiljnu prepirku..Ali,ipak ih smatram bezazlenim,te ne osobito teškim za riješiti,ako nam je stalo i znamo da se čovjek mora uskladiti pa i zauzeti pravilne stavove u vezi, makar to koštalo malo živaca i vremena.Sve to naravno ako želimo da povezanost ostane i ako se doista volimo.I to bez, povišenih tonova,revolta i vrijeđanja.Ako se na vrijeme prepozna štof koji bi mogao dovesti do toga ,da se par svađa,ista se može zaobići.Nevolje i rasprave su dio svakodnevnice parova, bili oni u vezi ili braku, i od toga ne treba raditi veliki problem ,ako se radi o sitnim nesuglasicama. No, u slučaju da se velike i dramatične svađe često ponavljaju onda nešta ne štima...Ako se partneri stalno svađaju, možda bi trebalo pažljivije ramotriti uzroke sukoba..Najčešći uzroci svađa između bračnih drugova,m ili partnera su obitelj,korištenje mobitela,novac,tko će više vremena provoditi s djecom,osjetljive teme,nerješena pitanja,najosnovnije potrebe,skrivena korist...Kad jedan od partnera pije ili kocka ako je ljubomoran..itd.Samo suočeljavanje sa zajedničkom interesnom temom, kao prije svega čista i iskrena ljubav dovode do mogućnost rješenja situacije,bez eskalacije.Jer za problem skoro uvijek je potrebno dvoje.Ovo što sam napisala je osobno iskustvo..Tako da sa pravom mogu potvrditi,koliko je na taj način moguće shvatiti kako je kroz ljubav i razumjevanje, i u konfliktnim situacijama moguće još više poboljšati vezu jednog ljubavnog para.

  • kabrit72 13.10.2017.

    meni je laž sitvacija koja ruši povjerenje , a kad se izgubi povjerenje uzalud je i svađa , i plač , postaje mi svejedno ,

  • Franz von Drkensson 13.10.2017.

    Zato ujutro odmah jedna preodgojna mjera

Komentiraj...
Vidi sve komentare