To je to što me zanima!

Provjereni trikovi: Ovako ćete postati privlačni baš svakome

Kada smo solo i tražimo partnera, uvijek brinemo o svom izgledu i hoćemo li se svidjeti toj drugoj osobi. Iako možda ne izgledate kao supermodel, to ne znači da niste privlačni. Neke stvari možete promijeniti
Vidi originalni članak

Istraživanje kojim se htjelo pokazati koji dio fizičkog izgleda je najbitniji suprotnom spolu, iznenadilo je sve kada je otkrilo da su muškarcima i ženama najprivlačnije stvari na koje svi možemo utjecati i promijeniti na sebi. To ne uključuje nikakve plastične operacije, pretjerano odlaženje u teretanu niti potpuni makeover. Izgledati uredno i njegovano puno je važnije nego izgledati seksi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, stvari na koje nitko ne može utjecati su crte lica, boja očiju te visina, dok na frizuru, način odijevanja i na tjelesni izgled možemo.

Najbitnije je voditi brigu o sebi i održavati higijenu jer je to svima privlačno, a u videu pogledajte još korisnih savjeta.

Vjerujemo da ste privlačniji nego što to sami sebi priznajete. Bitno je da unaprijedite svoju privlačnost kroz sitne promjene i već ste napravili puno. Sve ostale stvari, vjerujte, nisu bitne.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • aurea1 30.11.2016.

    bitno da je covjek zadovoljan sam sa sobom

  • korisnik11122 30.11.2016.

    Sigurno tina kos ima prste u ovom

  • milla40 30.11.2016.

    Još je shakespear rekao da nema ružnih žena.Ima samo nepotrebnih i loše napisanih članaka i pacerskih novinara koji nemaju o čemu pisati.Mlade cure čitaju kojekakve bedastoće i imaju nerealnu sliku o svomu tijelu.Treba voditi računa o tomu kako što duže biti zdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare