To je to što me zanima!

Rafali kraj vrtića: Tete u strahu pokupile djecu i utrčale unutra!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čuo sam hitac oko 8 sati, a nakon desetak minuta drugi. Zatim sam oko 10 sati čuo rafal iz kalašnjikova te nakon 15 minuta drugi rafal, rekao nam je jedan od očevidaca pucnjave u novozagrebačkom naselju Utrina
Vidi originalni članak

Stanari u Šišićevoj ulici u Zagrebu jučer ujutro pretrnuli su od straha kad je njihov susjed H. M. (34) počeo pucati s četvrtog kata zgrade iz podstanarskog stana. Pored zgrade nalazi se Dječji vrtić Utrina, a u trenutku dok je rastrojeni muškarac pucao iz kalašnjikova odgojiteljice su već izvele djecu na igranje u dvorište vrtića. Kako neslužbeno saznajemo, jedna od odgojiteljica vidjela je muškarca u crnoj majici kako puca s četvrtog kata zgrade i uvlači cijev ispod spuštene rolete, a nakon toga su brzo skupile svu djecu i odvele ih natrag u vrtić.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čula sam vrisak teta koje su bile s djecom vani, a onda su s djecom utrčale unutra. Odmah sam zvala vrtić da vidim kako je moja kći, no javili su mi, nasreću, da su svi dobro i da nitko nije ozlijeđen - rekla nam je jučer jedna od stanarki zgrade čije dijete ide u obližnji vrtić.

Druga stanarka kaže da je muškarac počeo pucati oko 8 sati.

- Prvo se čuo jedan hitac, zatim desetak minuta kasnije drugi. Oko 10 sati ispalio je rafal, te 15 minuta kasnije još jedan - rekla nam je stanarka te dodala da je i u četvrtak navečer oko 21 sat čula nekoliko hitaca. Navodno je muškarac nakon pucnjave zaspao. Prestrašeni susjedi su pozvali policiju te je na intervenciju izašla i specijalna policija. S obzirom na to da je muškarac pucao u smjeru vrtića, zatvorena je i obližnja osnovna škola, a učenicima je rečeno da ne dolaze na dodatnu nastavu.

VIDEO: IMA 34 GODINE I BIO JE PIJAN? Snimka privođenja: Pucao kroz prozor, specijalci ga izvukli van

Kad su stigli pred zgradu, jake policijske snage počele su pretraživati haustore u zgradi te su muškarca locirali na kućnom broju 18 na četvrtom katu. Nakon nekoliko sati muškarca su savladali i priveli.

Susjedi nam kažu da muškarca ne poznaju te da je živio u unajmljenom stanu sa ženom i kćeri od godinu i pol dana. Navodno je radio kao vozač Ubera, a kad je pijan u četvrtak došao kući, supruga je s kćeri pobjegla od njega.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • daj mi zuti mamu ti jebem 26.05.2018.

    Ne smiješ više ni pucati?Pa kakva je to drzava

  • josipmikulic_3 26.05.2018.

    Vozač ubera... strašno tko sve može voziti

  • josipmikulic_3 26.05.2018.

    Vozač ubera... strašno je je sve daju da mogu voziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare