To je to što me zanima!

Rasplesana Kristina pripremila hrskav i sočan burger s lukom

U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ predstavljamo treću kandidatkinju, Kristinu Čebić (22), studenticu i plesačicu, a sudeći prema tome namirnici koju preferira - i obožavateljicu luka
Vidi originalni članak

- Napravit ću jedan klasičan burger na kojeg idu sir, paradajz, salata, papričice, luk i umak od katchupa i majoneze, rekla je Kristina koja za sebe tvrdi da se dobro snalazi s roštiljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače se ne bavi kuhanjem već plesom, ali jako voli kuhati u slobodno vrijeme, a to je počela prakticirati prije šest godina. Za suca Dubravka kaže da je zabavan i da je nasmijava pa je to zabavlja tijekom kuhanja umjesto glazbe.

Burgere ne jede često, više voli laganiju hranu.

- Najviše volim pripremati tjesteninu s raznim umacima i to na deset i više načina. Bitno mi je da je sočno. Volim uglavnom talijansku kuhinju, otkriva Kristina.

Sudac Dubravko Miličić ocijenio je Kristinin burger i zaključio da je sočan i dobar, da je pecivo dobro prepečeno i nije vlažno kao što zna biti. - Mora biti hrskavo, zadovoljno je zaključio Dubravko.

Ipak, zasmetalo mu je puno luka kojeg Kristina jednostavno obožava.

Kako je izgledalo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger na Kristinin način, pogledajte na YouTube kanalu 24sata u četvrtak u 15 sati četvrtoj epizodi reality serijala 24sata'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.06.2018.

    Tko jede luka - dobro f..., kak bi rekli stari, mudri Slovenci.

  • 13.06.2018.

    Sta

Komentiraj...
Vidi sve komentare