To je to što me zanima!

Riješili misterij: Žena u rozim tajicama opsjeda teen zvijezde!

Čak ni baba Vanga nije uspjela predvidjeti tko je osoba koja opsjeda hrvatske mlade glumce Istog sna. Srećom u novoj epizodi Istoga sna, otkrivene su sve misterije popularne web serije Isti san
Vidi originalni članak

U manje od tjedan dana, prve dvije epizode dosegle su brojku do 600.000 pregoeda, a predviđa se da će i ova epizoda ući na YouTube listu najpopularnijih video sadržaja u Hrvatskoj. 

Fanovi su s nestrpljenjem i oduševljenjem dočekali nove kadrove omiljene web serije Isti San.

 

 

Nakon što su ubili Dinnu, članovi ekipe s  Akademije Youtuberskih znanost počeli su nestajati jedan po jedan, a za to je zaslužna misteriozna osoba u kabanici. Također ćemo vidjeti kako Coca - Cola ispunjava želje i koje sve nagrade mogu dobiti svi koji gledaju seriju, a ne samo YouTuberi glumci.

Ekipa se budi iz sna ošamućena, nitko ne zna gdje se nalazi, a situacija postaje još više zanimljiva kada im se obrati čudnovati glas koji zna da su Dinni uništili karijeru, ali i da su ga ubili. Uskoro slijedi i snimka na kojoj se vidi kako zakopavaju Dinnino tijelo u zemlju. 

Tko je zapravo odgovaran za otmicu ove ekipe i tko se krije iza čudnovatog glasa, a tko nosi otkačene roze tajice otkrit će se u novoj epizodi Istog sna.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hiroo_Onoda 22.04.2018.

    Nula komentara plus moj jedan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare