To je to što me zanima!

Saša Matić u Lisinskom: Slavio jubilej sa Severinom i Bekutom

Velika pjevačka zvijezda u regiji, Saša Matić, nizom koncerata slavi vrlo uspješnih petnaest godina karijere. Tako je jubilej obilježio i u Zagrebu, i to u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Koncert je bio rasprodan
Vidi originalni članak

Osim niza svojih hitova s hvaljenih albuma "Zbogom ljubavi", "Anđeo čuvar" i drugih, izveo je pjesme s najnovijeg albuma koji je izašao lani - "Zabranjena ljubav". No bosanskohercegovački pjevač pripremio je i iznenađenje za svoju publiku. Pjevačice Ana Bekota i Severina došle su na pozornicu Lisinskog kako bi zajedno sa Sašom otpjevale nekoliko pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO S KONCERTA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među brojnom publikom istaknula se i lijepa Anica Kovač, koja je zajedno s kolegicama zaplesala u prvom redu. Atmosfera na koncertu, složit će se obožavatelji, bila je vrlo ugodna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Snygging 22.05.2016.

    Sad će novokomponovani Rvati da krenu sa pljuvanjem radi toga što tamo neki Srbin pjeva narodnjake u Hrvatskoj a kad npr. jedan Bulić (koji je barem sto puta lošijih glasovnih mogučnosti i veči krkan) ili Škoro ili Thomson ili Severina i slični pjevaju onda to i takvima i "nije nešto strašno".. Ko voli to neka sluša a da nema dovoljno onih koji slušaju sigurno menađeri ne bi ogranizirali takve koncerte.

  • blokirani_lovac 22.05.2016.

    Nije to za mene. ....nista vise....

  • ćeprolje 22.05.2016.

    Koji je ovo cajkaš ko seve, jadno za Lisinski

Komentiraj...
Vidi sve komentare