To je to što me zanima!

Seksi pjevačica Bella u usponu: 'Najavljujem novi hrvatski hit!'

Mlada i seksipilna pjevačica u usponu, kako kaže, tek je na početku svoje karijere. Bella je nedavno snimila spot za svoj prvi singl "Il me ljubi ili odlazi" koji će uskoro izaći na hrvatsko tržište
Vidi originalni članak

U spotu koji se snimao na 4 lokacije, s puno iznenađenja, glumcem aktualnim misterom turizma Hrvatske i popraćen vrhunskim stylingom Bella je glavna zvijezda, koja svojom pjesmom 'spušta' bahate muškarce na tlo.

POGLEDAJTE VIDEO: Bella je nova hrvatska pjevačica u usponu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da bi propjevala, Bella je priznala da se neće skinuti gola.
- Ljudi neka sami prosude da li bi ovaj moj prvi singl pjevali s nekom emocijom i simpatičnosti prema meni, iskrena je. Svoj dio odrađuje, kako kaže, damski i s određenom dozom provokacije.

O stylingu današnjih pjevačica ne misli ništa loše, jer i ona isto tako voli kratke haljine po kojima je obožavatelji pamte.
- Zašto ne bi pokazala ono što valja?, kaže Bella. Što se tiče hrvatske estrade, smatra da na njoj fali stara pop zabavna glazba.

Na pitanje kakve muškarce odgovori, kratko i jasno odgovorila nam je, "bahate nikako".

Bella poziva sve čitatelje i gledatelje 24sata da pogledaju najavu za njezin prvi singl.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • zahira45 04.05.2016.

    Aaajjj, još jedna!

  • Hijacinta 01.05.2016.

    'ajmo sa kritikama i ponižavanjima ove žene, dobro vam ide, mislim žena je generalno zgodnija od svih trenutnih popularnih pjevačica, a koje također ne znaju pjevati...Seve, Rozga, Šuput, Bačić, to su redom vrhunske ljepotice i vokali, mislim što se čudite ovoj onda !? Za glazbene vode u kojima je nije ništa ni gora ni bolja od većine...meni je svejedno jer ne slušam takve poskočice ali ako se bavi gažama u "kafani" to je tako...

  • Kashmir 01.05.2016.

    Sexy?! Ok. nije mi jasno ali ako vama je sexy blago vam se....ja bi neki škarnicl uzela za svaki slučaj da sam muško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare