To je to što me zanima!

Slađa s brda otvoreno: 'Rekli su mi: Da toliko hodaš, ne bi imala toliku guzicu'

Nina Čudić, poznatija kao Slađa s brda, oduševljava publiku na TikTok-u. Pronašla je svoj 'žanr' u opisivanju svakodnevnih situacija, a najgledaniji video ima preko 4.5 milijuna pregleda...
Vidi originalni članak

Ja sam htjela biti glumica, a to sam, na neki način, uspjela ostvariti upravo na TikTok-u gdje glumim raznorazne ljude u raznim svakodnevnim situacijama u životu, a pregledi mi pokazuju da to radim 'neloše', započela je Nina tako svoje predstavljanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada smo već kod pregleda, najgledaniji video, u kojem prikazuje kako su naši roditelji nekada išli u školu, dosegao je preko 4.5 milijuna pregleda.

- Pomučila sam se da ga snimim. Imala sam cijelu ekipu sa sobom i baš sam željela da postane viralan - rekla nam je Nina, a nas je zanimalo je li bilo negativnih komentara na taj video.

- Netko je napisao: Da ti hodaš toliko do škole, ne bi imala toliku guzicu. Mene to ni malo ne dira jer nikakvo ruganje ili nešto ne postoji u videu - objasnila je Nina koju fanovi sve češće prepoznaju na ulici.

- Kada me ugledaju, očekuju da sam Sladja. Ljudi me pozdravljaju kao starog prijatelja 'Ej, di si Sladjo?!' Oni misle da ću ja sad s njima ići piti, ali ja sam apsolutno protiv toga... - zaključila je Nina Čudić koju možete gledati na našem TikTok i YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • superman1978 25.03.2024.

    ko je ova bkte

  • djurowsky 25.03.2024.

    Simpatična.

  • pilamdrva 25.03.2024.

    Naporna

Komentiraj...
Vidi sve komentare