To je to što me zanima!

Slavimo naš 4000. broj! Sjetite se najboljih priča koje ste čitali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Akcija za bolje obrazovanje, nagrada Ponos Hrvatske za sve nepoznate heroje, pokret za pravdu za roditelje i djecu s invaliditetom... Sve su to akcije koje smo pokrenuli u 24sata
Vidi originalni članak

Pogledajte video vijesti: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - 24sata slave svoj 4000. broj

 - Samohrana majka iz Osijeka u oluji ostala bez kuće

 - Novi vrgorački gradonačelnik odmah smanjio plaće 

 - Iračka policija protiv ISIL-a se bori hrvatskim puškama

 - Krivo procijenio visinu nadvožnjaka i uništio novi auto 

 - Islanđani vole hrvatske nogometaše

Idi na 24sata

Komentari 333

  • Fortress 28.06.2016.

    Čestitke, čestitke...:)) Priznajem, nekad sam češće kupovala tiskano izdanje , ali sutra ću kupiti ovaj jubilarni broj. Zanimljivo mi je da su ovi kritičari iz "gornjeg doma" pobrali najviše pluseva, a ovdje su svaki božji dan i komentiraju ama baš svaki članak. Kako god, želim vam puno sreće i još jaaako puno brojeva.

  • Mthesecond 28.06.2016.

    S vama sam od prvog broja (onog papirnatog izdanja) još pamtim kakva je to revolucionarna ˝novina˝ bila u to vrijeme,jedan do tad nepoznat format novina koji su svi odmah prihvatili) i evo ta ljubav traje i dan danas u ovom obliku :) Vaš sam vjerni čitatelj svo ovo vrijeme i ovom prigodom vam upućujem čestitku na tom jubileju,velikom postignuću :) Što se tiče ovog našeg portal odjeljka,promijenjen je dizajn i mnogima to nije baš najbolje sjelo,ali vjerna baza čitatelja je i dalje tu..Nemam neke veće zamjerke na vaš rad...Možda bi članci mogli biti malo kvalitetniji,ali prežvače se i to..Hahaha...24 ko 24 znači sve uglavnom štima...Ono što ne štima su pojedini komentatori kojima se zbilja svašta dopušta i tolerira,koji su svašta uzimaju za pravo...Skrivajući se iza svog profila (nerijetko i više njih) kroz svoje komentare znaju vrijeđati,napadati,prozivati na osobnoj razini one koji im nisu po volji..Znao sam se zauzimati za druge,a i sam sam znao biti napadan od kojekakvih likova,i gle čuda u žalbama i kritikama su najglasniji upravo takvi pojedinci :) Čudom se čude zašto su baš oni sankcionirani,ništa im nije jasno,a sami su bili prijavljeni bezbroj puta zbog svojih uvredljivih pisanja,kršenja svih mogućih pravila...Imaju obraza žaliti se poslije svega..To je da pukneš od smijeha :) Cijenim rad administratorske službe,bezbroj puta su mi izašli u susret kad sam prijavljivao takve pojedince (i hvala im na tome) ali nekad ni to ne daje nekog efekta,mnogi nastavljaju po starom..

  • Lun@ 777 28.06.2016.

    Čestitam, ali imam primjedbu na Admina. Stvarno me ne baniraju često, ali neznam zašto mi ne skinu žuti karton, kad je prošlo već mjesec i pol od dobivanja. Mislim da je to predugo vrijeme za jedan žuti karton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare