To je to što me zanima!

Slavni dida Toni ima glazbeni hit: 'Vježbaj pi*da ti materina!'

Dida Toni postao je popularan nakon one izjave o gripi na Cvjetnom trgu u Zagrebu, a sad je snimio pjesmu i spot s JoomBoosovim youtuberom Svenom Kranželićem, finalistom ovogodišnjeg Videostar natjecanja
Vidi originalni članak

Video Tonijeve izjave 'Vježbaj pi*da ti materina' postao je viralan istog dana kad se pojavio na Facebooku, a nakon toga svi su htjeli nešto snimiti s ovim umirovljenikom.

Dida Toni sad je snimio pjesmu i spot s youtuberom Svenom Kranželićem Svenkyjem u JoomBoosovoj produkciji, a kako to izgleda kad Toni repa možete premijerno pogledati u videu u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ime pjesme je, očekivano, 'Vježbaj pi*da ti materina', a u refren je uključena upravo ta njegova slavna izjava koja pjesmi daje poseban šarm. Ovo bi, čini nam se, mogao biti pravi hit godine!

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 12.02.2019.

    a ti što bacaš rime na razini djeteta u prvom osnovne, zvučiš glupo i naporno sa svojim repanjem, pa i za tebe vrijedi: vježbaj bacanje rima pizda ti materina!

  • LOVAC NA PINOKIJE 11.02.2019.

    Ima li išta iritantnije od ovog Aljbanjca- ima,.. Joomboos

  • Red_army 11.02.2019.

    Će aljbanče da vežba i druge tera u pi*ku mat*inu. I još da bude populjaran!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare