To je to što me zanima!

Slijepi Pavao vozi bicikl, svira sevdah i voli igrati Playstation

Mladi Pavao Anić (20) harmoniku je naučio svirati sa deset godina. Pavla zbog lijepog glasa zovu i 'čovjek od sevdaha'. Mladi Siščanin ima i svoju pjesmu “Mostar grade”, za koju je napravio glazbu
Vidi originalni članak

Mladi Pavao Anić (20) pjevati sevdah počeo je sa sedam, a svirati harmoniku sa deset godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slijepi Pavao vozi bicikl, svira sevdah i voli igrati Playstation | To sam ja!

Mladi Pavao Anić (20) harmoniku je naučio svirati sa deset godina. Pavla zbog lijepog glasa zovu i 'čovjek od sevdaha'. Mladi Siščanin ima i svoju pjesmu "Mostar grade", za koju je napravio glazbu

- Majka je imala komplikacije u trudnoći. Ranije sam se rodio i bio u inkubatoru. Doktori su mi kisikom oštetili centar za vid. Imao sam i brata blizanca koji, nažalost, nije preživio - kaže Pavao.

Pavla zbog lijepog glasa zovu i 'čovjek od sevdaha'.  Mladi Siščanin ima i svoju pjesmu “Mostar grade”, za koju je napravio glazbu i s kojom je nastupio i osvojio nagradu na Festivalu narodne glazbe “Ilidža 2017." Pavao je do sad na festivalima nastupao s brojnim zvijezdama poput Halida Bešlića, Hanke Paldum i brojne druge izvođače sevdalinki. Može se pohvaliti i nastupom u zagrebačkom Lisinskom.

- Bilo je predivno. Super atmosfera. Publika me prihvatila, a ja volim uveseljavati ljude - kaže Pavao koji ističe da pred nastupe uglavnom nema tremu. 

U slobodno vrijeme Pavao voli igrati igre na Playstationu i družiti se s prijateljima. 


- To su zapravo normalne igre, ali ja se orijentiram po zvuku. Mogu igrati samo borilačke tipa ‘Mortal Kombat’ i ‘Injustice’. To je borba jedan na jedan. Imam mnogo online prijatelja - kaže slijepi glazbenik. Pavao voli i nasmijavati ljude, a od glumaca najviše voli Miodraga Petrovića Čkalju.

- On mi je broj jedan kad trebam nekoga razveseliti. I Mustafa Nadarević - kaže Anić.

Pavao vozi i bicikl.

-Vozim bicikl, doduše bicikl za dvoje. Vozio sam i bicikl sa dva kotača, ali sam pao i odustao. Zapravo sam se više uplašio nego što sam se ozlijedio, ali svejedno se sada vozim zajedno s ocem. - kaže Pavao.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare