To je to što me zanima!

Slovenski striperi: Po danu su studenti, po noći se povampire

VIKEND STRIPERI Tijekom dana su wellness menadžeri, prodavači automobila i studenti, a noću postaju grešan san djevojkama. Najviše gaža imaju u Hrvatskoj. Detalji u video specijalu
Vidi originalni članak

Slovenska striperska senzacija “Total Knockout” najviše nastupa u Hrvatskoj. Dobili su pregršt nemoralnih ponuda, no ne prihvaćaju ih. Posao, kažu, odrađuju profesionalno.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opisuju se kao muški erotski plesači, a obožavaju ih i popularni američki kolege Chippendalesi.
­

- Mi smo plesno-erotski performeri. Nema previše mjesta improviziranju jer iza svega stoji priča. Posebno biramo glazbu i kostime te se trudimo oko koreografije ­- kaže najiskusniji član Ricky.

Dečki plešu već 12 godina, a većina ih je iz okolice Celja. Za angažman u grupi, kažu, najvažniji je talent, izgled i predanost.

- Za sada imamo 12 različitih tematskih koreografija. Glumimo predatore, vampire, specijalce, gangstere, a volimo i sadomazo tematiku ­- kažu dečki.

Iako nastupaju u regiji, dečki iz Dežele se slažu da su im Hrvatice najotkačenija publika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tišina mora 21.06.2016.

    ahh šta ja znam..nisu momci loši ,pogledala bih ja takav nastup čisto da vidim kako izgleda to ali siguno ne bih vrištala i bila u ekstazi zbog toga što plešu u tangama...ne bi to mene tako izbacilo iz takta,za mene to predstava kao svaka druga ništa drugo

  • pinky0 21.06.2016.

    😃😃😃😃a sta da kazem ufff

  • bijesna baba 21.06.2016.

    hm, hm zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare