To je to što me zanima!

Slovenski zavodnici, braća iz grupe BQL, ljetnim hitom 'Ulala' zatvaraju dugo, toplo ljeto!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašao je novi zabavni hit braće Aneja i Roka iz hit grupe BQL, a pjesmom 'Ulala' ovi glazbeni zavodnici zatvaraju dugo, toplo ovogodišnje ljeto
Vidi originalni članak

Ova pjesma i spot izlaze ne samo pri kraju ljeta 2020., već i prije velike životne prekretnice jednog od braće iz BQL-a. Naime, mlađi brat Anej vjenčat će se ovog kolovoza za svoju prekrasnu zaručnicu Izu, a u ovom je najnovijem spotu još jednom prikazana njihova ljubavna priča.

Zapravo, ovo je prvi puta da su Anej i Iza zajedno u nekom od njihovih video spotova, pa je i ova pjesma svojevrsna prekretnica u životu mladog glazbenika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubavnu priču sa svojom Izom Anej je prvi puta javno ispričao u spotu za pjesmu 'Budala', kad je na samom kraju videa priznao kako je zaručen i kako više, na žalost mnogih obožavateljica, više nije slobodan. Ta je pjesma bila posvećena pravoj ljubavi.

- Kad znaš da si pronašao pravu ljubav, kaži joj da ju voliš. Propuštene prilike se ne vraćaju - priznao je tada Anej. A u najnovijoj pjesmi po prvi je puta i pokazao svoju zaručnicu, a uskoro i suprugu, s kojom se veseli provesti ostatak života. 

Osim što ju je pozvao da glumi s njom u spotu, Anej je još jednom iznenadio obožavatelje, pa je u novom glazbenom videu pao i romantični poljubac. 

Poslušajte novi zabavni hit zgodne braće iz BQL-a, a sve o vjenčanju mladog para moći ćete pratiti na službenim Instagram profilima Aneja i Roka. Do tada, uživajte u super glazbi i pratite JoomBoos YouTube kanal, čije sadržaje možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tkotokaže 17.08.2021.

    Nitko nikada nije cuo za njih, jedino se plasiraju na vasim kanalima. Prestanite takve ljude predstavaljati kao regionalne zvijezde kada nitko ni ne zna tko su.

  • Čobo 17.08.2021.

    Topla braca zatvaraju ljeto i tunele

  • sljastrava 16.08.2021.

    Šta je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare