To je to što me zanima!

Šok za pjevača: Saša Lozar je autom udario muškarca (86)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac (86) je pretrčavao cestu izvan pješačkog prijelaza u Zagrebu. Lozar je Mercedesom naletio na njega. U šoku je izašao iz auta i pokušao mu pomoći
Vidi originalni članak

Molim vas, nemojte, jedva je izgovorio Saša Lozar prije nego što je ponovno sjeo za volan crnog Mercedesa daruvarskih registracija i udaljio se s mjesta nesreće.

Vidjelo se da ga je nalet na pješaka (86) u subotu oko 11 sati na Selskoj cesti u Zagrebu duboko potresao. Svjedoci koji su nam se javili kazali su nam da nalet nije mogao izbjeći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izašao sam iz busa i čekao sam na pješačkom prijelazu zeleno svjetlo. Djed je želio prijeći cestu malo niže, gdje nema semafora ni zebre. Uspio je pretrčati jedan trak, ali u desnom ga je pokupio automobil. Odletio je, udarac ga je odbacio dva-tri metra dalje. Bio je to grozan prizor - ispričao nam je mladić koji se našao na mjestu nesreće. Odmah je izašao iz vozila da bi provjerio kako je pješak i je li teško ozlijeđen.

Ozlijeđenog pješaka su vozilom Hitne pomoći prevezli u KBC Sestara milosrdnica. Neslužbeno smo doznali da je u nesreći teško ozlijeđen. 

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

Pakao na autocesti prema Splitu: Sudarilo se sedam vozila!

Sve smo izgubili: Vatrogasci šest sati gasili buktinju na kući obitelji iz Kuzmice

Krivo se parkirao: Digli Kerumov auto!

Monika (21) iz Zagreba je naš Ronaldinho!

Sve tajne zavođenja: Iz muške i ženske perspektive

 

 

Idi na 24sata

Komentari 264

  • Andrej ZG 28.02.2017.

    Super izgleda slika kako mu pomaze.ruke u depovima dok druga dvojca pomazu.i bitno je da je poslao nekog da slika kak "pomaze"!!

  • walterzenga 19.02.2017.

    stara budaletaina je samo jedan u nizu prdonja koji žure i pretrčavaju cestu, jedno jutro sam skoro zgazio jednog a onda sam stao i krenuo prema njemu da ga istučem, stari se smrznuo kao zadnje glupo govno što i je.

  • KOKKYCH 19.02.2017.

    Da je vozio auto koji je zaradio, više bi pazio

Komentiraj...
Vidi sve komentare