To je to što me zanima!

Spokoj: Na Isusovu grobu smije se biti samo nekoliko minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ulaskom u prostor Isusova groba, čovjek u tih minutu-dvije osjeti nekakav mir i spokojstvo te izađe puno jači, veći i s nadom u bolje sutra. Na ulaz se čeka pola sata...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ulaskom u prostor Isusova groba, čovjek u tih minutu-dvije osjeti nekakav mir i spokojstvo te izađe puno jači, veći i s nadom u bolje sutra.

Međutim, da bi ušao, čekat će i do pola sata te se na kraju provući kroz otvor u kojem je Božji Sin pokopan. Sve to nadziru svećenici. Vrijeme je ograničeno, ali pred ulazom u Eidiculu, mjestu na kojem je smješten Isusov grob, svi strpljivo čekaju, napetosti nema. Bazilika je kroz povijest i ratove te brojne osvajače Jeruzalema mijenjala svoj izgled.

Kad se uđe u baziliku, s desne strane nalazi se stubište s 18 stepenica koji vode u Golgotu jer, kako je poznato, zadnjih pet postaja križnog puta kojim se kretao Isus nalazi se usred tog zdanja.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Sisački arheolozi otkrili kosti izumrlog mamuta

- U Puli napravili fritaju od 1500 jaja

- Boris Novković rastaje se od supruge

Idi na 24sata

Komentari 152

  • PapaTest_1 16.04.2017.

    Vidi se iz aviona da se oni ponasaju kao sektasi......religija, ...opium za neobrazovane izmanipulirane mase..!!.U svijetu bez religije i Crkve ne bi bilo križarskih ratova, ne bi bilo inkvizicije, ne bi bilo antisemitskih pogroma , kao ni odvojenih škola u kojima se djeca uce povijesno utemeljenoj mržnji.

  • MarioRonjak 16.04.2017.

    Hmm moderan neki grob. Da to nisu pokupili od ovih iz medjugorja.

  • helidon 15.04.2017.

    Blaženi oni koji ne vidjehu a vjeruju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare