To je to što me zanima!

Sportska voditeljica Mila Horvat otkrila: 'Moj život trenutno ne postoji osim uz mentoricu Laru'

Atraktivnu Milu Horvat nakon sedam godina ponovno gledamo na HRT-u i to svake subote u zabavnom showu 'Zvijezde pjevaju'. Ispričala nam je dojmove s nastupa i priprema, a otkrila je i tko joj je najdraži nogometaš
Vidi originalni članak

Sportska voditeljica Mila Horvat na jučerašnjem je nastupu u 'Zvijezde pjevaju' dobila same pohvale na račun izgleda, a novi član žirija Mario Battifiaca čak je smislio i ulet kada je Marko Tolja pohvalio kako se Mila 'igrala pjesmom'.

- Ja sam pjesma, igraj se sa mnom - nasmijao je publiku Mario Battifiaca.

Pogledajte video: 

@zvijezdepjevaju Komentar godine 😂😂#zvijezdepjevaju ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Mila je ove subote po prvi put nastupila sa svojom mentoricom Larom Antić Prskalo. Podsjetimo Lara je prošlog vikenda bila spriječena zbog upale grla i ždrijela - laringitisa. 

- Sve moje fotografije su sa Larom Antić Prskalo jer moj život trenutno ne postoji osim uz Laru Antić Prskalo - rekla je Mila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Priznala je da je zbog svog perfekcionizma imala čak i zločeste ispade kada je saznala da će nastupati bez svoje mentorice, ali stvar je spasila Gina Victoria Damjanović. 

- Taj tjedan bio mi je tragikomedija s elementima horora, ali Gina je stigla taman na vrijeme, pet do 12 - rekla je voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Priznala je i da joj je lijepo vratiti se na HRT nakon sedam godina. 

- Čak sam tražila u torbi i onu našu karticu za registriranje na ulazu - rekla je Mila.

Otkrila nam je i koja joj je najdraža sportska emisija koju je radila, te tko joj je najdraži nogometaš. Sve odgovore pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata, a cijelu Oriđiđi produkciju pratite i na društvenim mrežama: Facebook-u, Instagram-u i TikTok-u. Nastupe Mile Horvat i Lare Antić Prskalo gledajte svake subote u 20:15 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije. Sav sadržaj 'Zvijezde pjevaju' pratite na YouTube-u, Instagram-u, Facebook-u, TikTok-u i na HRTi.

Pogledajte video: 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LILIM 23.10.2022.

    Jel ona to napušena? Krevelji se i cereka ko luđakinja

  • VLADEK72 17.10.2022.

    Pošto su cipele u Beču ?

  • matura 16.10.2022.

    Lakše je bilo uz Mikija

Komentiraj...
Vidi sve komentare