To je to što me zanima!

Stanje u regiji: Broj zaraženih i onih koji su ozdravili od korone

Interaktivna mapa na YouTube kanalu donosi brojke zaraženih, umrlih te onih koji su ozdravili od koronavirusa. Radi se o brojkama u stvarnom vremenu, a u statistiku smo uključili i najpogođenije države svijeta
Vidi originalni članak

Sve važne brojke na jednom mjestu. Na YouTube kanalu pratite statistiku koronavirusa u Hrvatskoj, regiji i svijetu. Brojke prikazuju ukupan broj zaraženih, zatim broj ljudi koji su ozdravili te umrli zbog pandemije koronavirusa. Podaci se prosječno ažuriraju svakih sat i pol vremena. 

POGLEDAJTE INTERAKTIVNU MAPU: 

Interaktivna mapa pokazuje kako Slovenija, Hrvatska i Srbija imaju sličan broj zaraženih. Slovenija nije prešla brojku od 1000 zaraženih, dok Hrvatska i Srbija jesu. Iako je u Sloveniji na početku puno brže rastao broj zaraženih, naši susjedi već neko vrijeme stagniraju.  

U svijetu je trenutačno država s najvećim brojem oboljelih SAD, a u Europi Italija s nešto više od 115,000 zaraženih. 

Epidemiolozi, stručnjaci i znanstvenici predviđaju da će vrhunac pandemije biti krajem travnja, a stanje bi se trebalo početi smirivati početkom ili sredinom lipnja. Naravno, sve ovisi o samodisciplini građana. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • listovača 04.04.2020.

    Makedonija nije regija ili

  • Verum_1 03.04.2020.

    dajte navedite barem jednog kojem je obdukcijom dokazano da je umro od korone,ne trazim puno,samo jednog jedinog. dakle,od korone a ne sa koronom.

  • Smoke_on_the_Water 03.04.2020.

    Zašto se ne prati Mađarska? Stalno se ističe Švedska kao neki super pozitivan primjer a imamo ovo: Švedska: 6131 zaražen, 358 umrlih, 10 milijuna stanovnika; Mađarska: 623 zaražena, 26 mrtvih, 10 milijuna stanovnika. A što na ovo reći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare