To je to što me zanima!

Stjepan Ursa u ulozi trenera motivirao teen zvijezde: 'Ajmo, fokusirajte se i spremni ste!'

Nagrađivano bodybuilding ime, Stjepana Ursu, gledali ste u brojnim serijalima na 24sata Oriđiđi YouTube kanalu, a sad se okušao i u glumačkoj ulozi u hit teen seriji JoomBoosa, 'The Outsiders'
Vidi originalni članak

U novoj, četvrtoj epizodi hit JoomBoosove serije 'The Outsiders' svoju ulogu ima i osvajač brojnih odličja u bodybuildingu, Stjepan Ursa. Ursa je publici već dobro poznat iz brojnih serijala 24sata Oriđiđi produkcije, a sada se okušao i u novoj, glumačkoj ulozi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ajmo sad, fokusiraj se. Spreman si! Možeš ti to - motivirao je Ursa mladog Andriju, koji je kod njega u dvoranu došao na MMA trening. U JoomBoosovoj hit seriji Ursa, dakle, igra mladog i ambicioznog boksačkog trenera koji polaznike svoje trening škole želi pripremiti za profesionalne borbe, a uz to postati i njihov prijatelj. Ovaj nagrađivani borac i bodybuilder u jednom je intervjuu za 24sata priznao kako bi i sam volio da ga netko jednom pošteno 'nalupa'. 

- Htio bih da me netko smiri. Ma tko god da dođe, odradio bih borbu. Nisam tip da biram s kime bi se mlatio. Sve i da odem u bolnicu, barem me roknuo Mirko Filipović - ispričao je entuzijastično Ursa. A jesu li mladi Andrija i njegovi prijatelji iz serije uspjeli usvojiti sve njegove savjete vezane uz borbu te koliko su uspješno odradili njegov prilično zahtjevan i naporan trening, sve ćete to moći gledati u četvrtoj epizodi serije 'The Outsiders'.

Osim fizičkih borbi, u epizodi vas očekuju i neke 'mentalne borbe', svađe i drame između glavne negativke Nine i glavne pozitivke Elene, a Noah, novi dečko u gradu, morat će se snaći u cijeloj toj drami unutar nove okoline u koju je tek doselio.

Podsjetimo, serija 'The Outsiders' priča priču tinejdžera Noah, koji je iz Londona zbog majčinog posla doselio u Zagreb. Sada se opet mora snaći u novoj sredini, upoznati i prihvatiti nove prijatelje i ući u novo društvo koje apsolutno ne poznaje. Njegove avanture i avanture njegovih prijatelja pratite sada u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite svakog četvrtka od 12:00 sati samo na JoomBoosu!

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SadoDado 08.07.2022.

    ko je inspirirao koga????

  • Nemam korisnicko ime 08.07.2022.

    u hit seriji 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare