To je to što me zanima!

Sve snimili: Vozio po lokvama, špricao pješake i - dobio otkaz!

Vozač kombija je optužen da je namjerno vozio kroz lokve vode na cesti i tako namjerno špricao pješake. Tvrtka za koju je radio dala mu je otkaz
Vidi originalni članak

Snimka koja je dospjela u javnost prikazuje kombi koji vozi po cesti u blizini Sveučilišta u Ottawi u Kanadi. Vozač je radio za kompaniju 'Black and McDonald Limited'. 

Sve je snimljeno kamerom iz automobila koji je vozio ispred kombija.

Iz tvrtke Black and McDonald Limited su potvrdili kako je vozač prozivan zbog ovog incidenta na njihovoj Facebook stranici.

- Ispričavamo se svima koji su pogođeni ovim incidentom u Ottawi zbog neprofesionalnog ponašanja našeg vozača. Želimo poručiti javnosti da je je sigurnost naš prioritet broj 1. Ovo je izolirani incident i taj čovjek više nije naš zaposlenik - rekao je glasnogovornik tvrtke.

Video je na internetu objavljen krajem prošlog tjedna i pogledalo ga je više od 770 tisuća ljudi. Iz policije su rekli kako znaju da je kompanija otpustila vozača kombija te kako protiv njega neće pokretati nikakav postupak.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 01.08.2018.

    ZNANSTVENIK u auto skoli se uci da pri takvim uvjetima treba smanjiti brzinu bas zbog pjesaka. Ni na zebri ne pise stop i uspori ali to pravilo vrijedi zbog pjesaka. Dobio je otkaz iz pravog razloga. Tebi ocito ne bi smetalo da te netko tako zalije?

  • Just me and I 01.08.2018.

    Kod nas svaki deseti vozač ima obzira prema pješacima. Većinu boli ona stvar što će netko uz cestu biti potpuno mokar pa makar bio i sa malim djetetom uz cestu. Da ne govorim o pješačkim prijelazima bez semafora gdje ponekad možeš stajati 10 tak min . bez da ti itko stane. Ali uredno stanu vozači iz dr. zemalja. Ljudi su postali bezobzirni, ignorantni i samodostatni. Čast izuzetcima.

  • sol 01.08.2018.

    Ovo ne mora biti istina, ucio ga ihstruktor da vozi uz desni rub i bukvalno se toga drzi, a drugo hoce dokazati da asfalt, nije ravan a da asfaltirka ima vaser vagu, to bi je pripisao, glavnom u gradu: a sta je sa kanalizacijom, vodi nije mjesto na cesti i nogostupu, uvijek vozac kriv,

Komentiraj...
Vidi sve komentare