To je to što me zanima!

Svekrva učinila nezamislivo: 'To je noćna mora! Kako ćemo ovo podnijeti? Osjećam se grozno'

Na portalu Mumsnet, osvanula je ispovijest žene kojoj je svekrva učinila nezamislivo. Tetovirala je ime svog unuka odmah nakon rođenja, no, to ipak nije bila najpametnija ideja
Vidi originalni članak

Dobili smo bebu prije dva tjedna, a svekrva je odmah otišla istetovirati ime dječaka na ruku, počela je svoju ispovijest na portalu Mumsnet žena koju je svekrva šokirala svojim činom. Sve bi to bilo u redu i lijep čin da snaha i njezin suprug nisu u međuvremenu odlučili promijeniti ime.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?' U KOJEM JE SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU:

- Nismo tražili od nje da se tetovira, niti smo znali da ona to radi. Osjećam se grozno! Kako ćemo, zaboga, ovo podnijeti? - nastavila je svoju ispovijest žena.

Dodala je kako se pokušava nagovoriti da zadrži prvotno ime i ono koje je svekrva tetovirala, ali jednostavno joj ne ide. Čak je razmišljala da tetovirano ime zadrži kao srednje ime djeteta.

- Pomalo je smiješno, ali se osjećam tako loše zbog nje. Čak ni kao srednje ime nije opcija, ali pretpostavljam da bismo ga zadržali za nju. Samo ne kao ime - pojasnila je.

Njezina ispovijest izazvala je brojne reakcije na portalu, a većina joj je savjetovala da joj ne preostaje ništa drugo nego biti iskrena prema svojoj svekrvi, a našao se i jedan šaljivi komentar koji je nasmijao mnoge.

- Poslao bih joj karticu s novim imenom i uključio vaučer za lasersko uklanjanje - napisao je komentator.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare