To je to što me zanima!

Svi slušaju 'Sama': Zapjevala o prekidu i završila u trendingu

Nika Pavičić, koju mnogi znaju pod njezinim youtuberskim imenom xniks2x, izbacila je svoju prvu pjesmu koju je već poslušalo skoro 300 tisuća ljudi na JoomBoos YouTube kanalu
Vidi originalni članak

Brojke pokazuju  da svi slušaju 'Sama'! U samo dva dana od objave prve pjesme mlade Nike, single 'Sama' je na prvom mjestu u trendingu sa skoro 300 tisuća pregleda. Svoj prvi singl 'Sama' Nika je izbacila nakon prekida, sada već s bivšim dečkom, Bornom Rastovićem. U pjesmi pjeva o vlastitoj slobodi, novoj stranici koju je okrenula u životu i greškama koje je činila u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njezini fanovi i dalje ostavljaju komentare podrške ovoj mladoj youtuberici koja se upustila u ovu ulogu pjevačice. - Svaka ti čast Nika, svjetski!, piše ispod spota koji je prvi u trendingu na YouTube-u sa skoro 300 tisuća pregleda.

Akteri spota vozili su se u old timer džipu, a uz Niku, u spotu se pojavljuju i poznata influencerica Lorin Nukić, model Ivan Milić, plesačice iz plesne skupine Hip-Hop House te brojni JoomBoosovi youtuberi. 

Spot je rađen po uzoru na svjetske produkcije

Spot je režirao Filip Dizdar,koji već godinama radi na velikim projektima s JoomBoosom, a spot je rađen po uzoru na velike svjetske produkcije. Tekst za pjesmu Niki je napisao Vlaho Arbulić. Za Nikin stil u spotu, pak, bio je zadužen Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, čije emisije možete pratiti na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' EPIZODU S NIKOM:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare