To je to što me zanima!

Švicarka Daniela ostavila sve da bi s Prpom živjela u špilji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvije srodne duše nisu odmah “kliknule” kad su se srele prvi put, prije sedam godina. Planinarku Danielu Fasler (64) fascinirale su drvene kućice umjetnički nastrojenog domara...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švicarka Daniela (64) ostavila je sve kako bi se uselila u pećinu s gorštakom Prpom (70).

Znao sam da će Daniela biti moja isti sekund kad mi je dotakla ruku, rekao nam je velebitski gorštak Vladimir Prpić Prpa. Daniela je tad još bila u braku i nije dijelila “film” velebitskog čudaka. Stavila je svoju ruku preko njegove samo da ga utješi u kriznom trenutku života.

- Ali nakon nekog vremena izmišljala sam razlog da ga nazovem u Baške Oštarije iz daleke Švicarske jer nisam mogla bez njega - priznaje nam Daniela.

Dvije srodne duše nisu odmah “kliknule” kad su se srele prvi put, prije sedam godina. Planinarku Danielu Fasler (64) fascinirale su drvene kućice umjetnički nastrojenog domara Vlade Prpića Prpe (70), ali su je poznanici upozorili da ga se kloni jer je on ‘luđak koji se bavi poskocima’...

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Belgija i Švedska od turizma zarađuju više od nas

- Červar vraća Alilovića

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 20.01.2018.

    Uskoro će usvojiti i malog medu......

  • Hiroo_Onoda 20.01.2018.

    Kad bi gospođa uspjela i ostatak svojih sunarodnjaka nagovoriti da svoj život zamjene sa Hrvatima onda bi mi konačno postali Švicarska. Inače, ne čudim joj se niti malo. Velebit je prekrasan i posjetim ga kada god imam priliku.

  • drz_nedaj_123 19.01.2018.

    Neka ih sluzi zdravlje i sve im sritno bilo. Lipo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare