To je to što me zanima!

Teška borba: Najbolji trenuci maratona Hrvatske i Portugala

Dvije snažne momčadi sudarile su se u borbi za prolazak u četvrfinale, ali Portugal nas je ipak uspio slomiti. Pogotkom Quaresme u 117. minuti Hrvatsku je poslao kući...
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije snažne momčadi sudarile su se u borbi za prolazak u četvrfinale, ali Portugal nas je ipak uspio slomiti. Pogotkom Quaresme u 117. minuti Hrvatsku je poslao kući. 

Ipak, glavu gore, Hrvatska je na Euru bila odlična! Naši Vatreni pobijedili su Tursku, remizirali sa Češkom i, što je najvažnije, slomili moćnu Španjolsku.

Odlično su igrali i protiv Portugala, a u video specijalu pogledajte najbolje trenutke te teške borbe koja je trajala puna dva sata:

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ain stein 26.06.2016.

    Čačić i Mamić su največi huligani.........

  • Mrgud Who 26.06.2016.

    Realno, izgubili ste od slabijeg protivnika. Umesto da im nabijete 3 komada i nastavite pobednicki niz, eto vas na putu kuci. Ovo je jedno od najslabijih E.P. do sada, i sa borbenoscu, zeljom, ambicijom, koju su ovi momci imali do utakmice sa POR, realno je bilo videti ih u finalu. Steta, zaista steta!

  • reuelpeers 26.06.2016.

    Naravno da je morala doći naša loša partija, očekivano desila se kad je kompletna nacija sa svojim primitivnim balkanskim mentalitetom počela uzdizati ekipu nakon 2 dobre tekme, a ja i prije nego smo saznali da igramo protiv portugalaca srao da ovo gubimo ako njih dobijemo. Krivo mi je radi igrača jer su se dečki borili svim srcem ali je falila doza sreće i još veća doza skromnosti nakon mrve uspijeha. Iskreno mislim da je pravda zadovoljena, čisti penal nije suđen za portugalce i to im se vratilo preko strinića. Izuzev naše katastrofalne preciznosti ( od 15 udaraca jedan MORA uči u okvir gola) za mene je najveći i jedini krivac čačić. Svatko tko je gledao tekmu vidio je da smo pali fizički u drugom poluvremenu, mario ma koliko cijenio njegovu fizičku prisutnost po terenu nije šta imao tražiti u prvoj postavi,brozović je trebao također van ,u takvim situacijama jedino i samo nekompetentni idiot može čekati toliko za izmjene, kao kalkulira sa nekakvim produžecima. Za rezultat grupne faze su zaslužni igrači, za ovaj poraz čačić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare