To je to što me zanima!

Tim neće dugo plakati: Čekaju ga milijuni dolara na računu...

Mnogi su neslavni rekordi obilježili Vladu koja je sada samo tehnička. Najkraći mandat ministra, najkraći mandat premijera, najmasovniji prosvjed građana, najviše svađa...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Protiv smjene Tihomira Oreškovića glasalo je tek 15 saborskih zastupnika. Osim MOST-a, podržali su ga Laburisti i neovisna Gordana Rusak. Suradnja s HDZ-om i MOST-om bio je kratkog vijeka. Vlada je to koja je trajala najkraće u našoj povijesti, imala je ministra koji je imao najkraći mandat i koja je imala najkrhkiju većinu.

Svaka, pa i najmanja odluka bila je mučenje javnosti, a zbog njih je održan i najmasovniji prosvjed u posljednjih 20 godina. 
Sad već bivši premijer u Banske dvore došao je dobro potkovan. Imao je plaću 21.924,82 kune u Tevi, a na računu mu stoji 1,64 milijuna kanadskih dolara i 903.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • milanmilan 17.06.2016.

    Marko Jurič je napisao istinu:,,Dakle stare su komunističke agenture još jednom očitale lekciju hrvatskom narodu i pokazale svoju superiornost u pletenju intriga, manipulacijama, podvalama. A što je najvažnije pokazale su i da upravljaju sudbinom i državom hrvatskog naroda pa čak i onda kada su formalno oporba.''

  • miIanmilan 17.06.2016.

    ----- Veli jedan moj frend u Sarajevu.....:"Koji su to luzeri, po debelu, predsjednicu je HDZ morao otici u NewYork, po program su otisli u Srbiju ,a po premijera u Kanadu. *ebiga kad su im najbolji ljudi po zatvorima." ovaj ni Hrvatski ne zna. ..

  • miIanmilan 17.06.2016.

    Pokrenite istrage o njemu, , lik je do grla u mutnim poslovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare