To je to što me zanima!

Titova oporuka Franji: Trebao sam sve ostaviti samom sebi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva najveća Zagorca sa analognom su prešli na digitalno. Tito i Tuđman opleli su na Whatsappu po HDZ-u, SDP-u, Rusima i studentici s Pantovčaka. Svaka sličnost sa stvarnim ljudima je slučajna... Uživajte!
Vidi originalni članak

SDP, HDZ, Most i ostala neradnička kasta uništila je sve što se uništiti dalo. Mira nemju ni pokojnici. Dva najveća Zagorca svih vremena prihvatila su tekovine moderne tehnologije i s onoga svijeta na Whatsappu komentiraju situaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

A kako je obojicu oduvijek krasio smisao za humor svoje su mjesto našli i u Satirikonu – podlistku tjednika Express. Prilogu za gole političare i ozbiljnu zaj**anciju. Pročitajte Dnevnik najpoznatije hrvatske studentice, koja nikako da odseli s Pantovčaka, kakve patnje proživljava mladi Bernardić, zašto se Martina Dalić smije ko lud na brašno, koja je poveznica Gordana Marasa i svemira, što je prvi Nedrk Hrvatske pitao tetu Željku i još puno, puno toga...  
Uživajte u dobroj satiri!

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 20.04.2017.

    Ne spominjite Tita i Tuđmana zajedno,jer to je, kad spominjete Boga i šustera(šuster je Tuđman)

  • zuluf_52 20.04.2017.

    Tito je neponovljivi Zagorec a ovaj drugi je htel biti kak Tito al ni išlo.Tuđman je bil jeftina kopija velikog Tita. Tuđman se okružili sa lopovima a sirotinju je poslal v rat.Onda je stoka sitnog zuba ginula v ratu a Tuđman i njegvi lopovi su se bogatili.Da i još nekaj , za razliku od Tuđmana Tito je v ratu bil a ova ni bil v Domovinskom.Velika vam je to razlika.

  • Josip_Broz_Tito 20.04.2017.

    Nemojte tako, pa nije ni ludom franji lako ...već 18 godina ga Sotona kuva u loncu sa tekućim sumporom. Imajte malo razumijevanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare