To je to što me zanima!

Tjedan bez 'Zenzacije': Šarić se i dalje oporavlja od operacije

Da, 17. epizoda Šarićeve 'Zenzacije' danas neće izaći. Suspregnite suze, utišajte krik i jecaj i znajte da ovo nije kraj. I on će se vratiti kada ga leđa prestanu boljeti, a lijekovi za bolove oduzimati...
Vidi originalni članak

Zbog bolovima u leđima Ivan Šarić završio je na operaciji pa je uzeo tjedan dana predaha od 'Zenzacije' dok se u potpunosti ne ozdravi. Svakako ga očekujemo sljedeći tjedan u najjačem izdanju do sada. U prošloj, 16. epizodi 'Zenzacije' Ivan Šarić snimio je video iz bolničke sobe. 

POGLEDAJTE ZADNJU EPIZODU ZENZACIJE: 

Prošli tjedan Šarić je iz bolničkog kreveta snimio show 'Zenzacija' koji inače svakog četvrtka izlazi na našem kanalu. U prošlotjednoj epizodi smo vidjeli i njegove prve korake nakon operacije leđa.

Komičar je u dosadašnjih 16 epizoda 'Zenzacije' na YouTube kanalu 24sata pričao o Kolindi, Milijani i Milojku, Kristini Mandarini i Vučiću. Izdvojili smo vam najgledanije epizode da vas utješe dok čekamo da se u potpunosti oporavi. 

U najgorem i najboljem od interneta završila je i Nives Celzijus u svojoj seksi vožnji sa Šebaljem.

Sve ostale 'Zenzacije' s Ivanom Šarićem pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Prstupak 24.01.2020.

    Zanima me tko i zašto ovoliko trola ljude sa tim Šerićem. Iritantno je dosadno nasrtljiv, negdje u rangu sa komičarem Fodorom.

  • 24.01.2020.

    Jel si neko dobar s njim da mu onako prijateljski dobronamjerno kaze da je katastrofa . Šariću , sprdaju se s tobom . nije to za tebe , mlad si još traži nešto drugo

  • Amg 23.01.2020.

    prestanite sa debilom koji nikada nije bio niti će ikada biti smješan!!! bolje vam je jer ćete izgubiti čitatelje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare