To je to što me zanima!

To je posao iz snova: YouTuberi danas zarađuju prosječnu plaću

Gotovo 40 % mladih između 16 i 25 godina radije žele biti profesionalni video blogeri nego biti poznata TV zvijezda. Za sve one koji spadaju u tu kategoriju, MPA Akademija pokreće novi Youtube program za produkciju
Vidi originalni članak

Jedan od tri čovjeka je strastveni obožavatelj Youtube blogova i redovito ih prati, u prosjeku najmanje dva puta tjedno, dok je polovica njih priznala kako svoje najdraže Youtube zvijezde gleda čak više od deset puta tjedno.

MPA Akademija je nakon četiri godine uspješnog "Video production programa" odlučila pokrenuti novi Youtube program osmišljen za Youtube entuzijaste kako bi stekli znanje za samostalnu produkciju video sadržaja.

Program se proteže kroz 10 tjedana intenzivne edukacije kroz koju će polaznici upoznati sve potrebne alate i opremu za snimanje, i uz vodstvo predavača zajedno proći kroz cijeli proces nastajanja video sadržaja, od same ideje, snimanja pa do montaže i postprodukcije.

Kroz 50 sati intenzivne nastave polaznici će imati prilike raditi s više tipova kamera i snimati vlastiti projekt u profesionalnom studiju.

Uz predavanja o opremi i rasvjeti na programu će predavati gost predavači, ljudi koji imaju iskustva s internetom i youtube video produkcijom i oglašavanjem.

Upisi: https://mpa.com.hr/upisi/
Youtube video production program: https://mpa.com.hr/course/internet-youtube-video-production-program/
Službena stranica akademije: https://mpa.com.hr/

Idi na 24sata

Komentari 1

  • miroslavko 30.03.2017.

    Hahahahaha postani youtuber na 24 sata hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare