To je to što me zanima!

Tražite posao? Pozorno pratite ovaj video i olakšajte si muke

Na internetu postoje brojni satirični portali koji svakodnevno izruguju pojave i navike u našem društvu. Sada su im se pridružili i popularni komičari s Youtubea, koji su odlučili ismijati neke hrvatske "tragedije"
Vidi originalni članak

No za razliku od onih koji samo ismijavaju, SP Parody s JoomBoos Youtube kanala osmislili su video koji je ujedno i vrlo dobra poslovna ponuda. Važno ga je samo pogledati do kraja. Kada ga pogledate, saznat ćete kako se možete prijaviti za posao za drugog najvećeg opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj - RWE energiju. Više informacija o poslu, osim u videu, možete saznati i klikom na ovaj link: www.moj-posao.net/Posao/294578/Prodajni-savjetnik-mz/

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske "tragedije" nasmijat će vas do suza, a na kraju vas čeka i sjajna prilika

Sigurno poznajete osobu koja "zna sve o svemu", a nikad oko toga ništa ne poduzima. On ili ona znaju kako bi pokrenuli hrvatsko gospodarstvo, znaju kako bi naša reprezentacija osvojila sva prvenstva ili se uvrijede što im nitko ne nudi posao, već ga moraju sami tražiti. SP Parody s Joomboos Youtube kanala odlično su se pozabavili s tipičnim hrvatskim problemima i sve dobro nasmijali.

No mnogim Hrvatima i Hrvaticama, zbog manjka posla više nije do smijeha. Srećom RWE energija traži nove zaposlenike diljem zemlje, a ne samo u Zagrebu. Svoje nove zastupnike traže u Splitu, Zadru, Puli, Rijeci, Varaždinu, Sisku i Osijeku, a vi možete biti jedna ili jedan od njih.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PEEG 30.08.2016.

    Da se barem malo potrude biti smijesni a ovako kad ih vi reklamirate za njihove videove koji nisu nimalo smijesni necu ih nikada gledati i samo da znate da se pogled broji mora se uci na youtube i pogledati video do kraja tako da kad vi stavljate njihove videove na svoj sajt to se ne broji u pogledima

  • Cukrena 30.08.2016.

    Prodajni savjetnik? jooj, te niko ne voli..melju li ga melju jadni a za ništa..

  • RaMona 30.08.2016.

    ne tražim

Komentiraj...
Vidi sve komentare