To je to što me zanima!

Tučnjava na snimanju: Glumac divljao na setu, razbio opremu!

U jednoj od epizoda popularnog JoomBoosova Prank'd serijala na setu je nastala prava drama. Hrvatska zvijezda razbila je skupu opremu i naljutila kamermana. Jedan od glumaca podivljao je na setu
Vidi originalni članak

Poznati youtuber Matija Lazarević LayZ razbio je opremu vrijednu više od 18.000 kuna, a zatim se okomio na prijatelje, kolege i ostatak ekipe sa seta. Izbila je prava drama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Matija je, naravno, cijelo vrijeme glumio, ali ostatak ekipe to nije znao...

- Ovo je debilana, daj samo snimaj, čovječe i prestani nas zezati - povikali su Matiji kamerman i redatelj, kad im je već bilo dosta njegova bahatog ponašanja. Na to je on 'poludio' i razbio kameru.

U jednom je trenutku na setu serije 'Isti san' čak izbila i "tučnjava", a kako su ostali youtuberi, redatelj Filip Dizdar i kamermani sa seta reagirali kad su shvatili da je riječ o šali, pogledajte u epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati dok dane provodite kod kuće, u izolaciji te si, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jozicalen9 19.04.2020.

    Tko je ikada čuo za tog glumca?

  • 19.04.2020.

    balavac, nikad nije dobio po p ički, a trebao bi.

  • Offca 🐑 19.04.2020.

    Zatvoriti u Vrapće na hlađenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare