To je to što me zanima!

'Sve je snimljeno!': Još jedna brutalna tučnjava u restoranu

Objavljena je još jedna šokantna snimka tučnjave dviju žena u McDonald's-u, ovog puta u Illinoisu, u gradu DeKalb
Vidi originalni članak

Nakon brutalne tučnjave mušterije i djelatnice McDonald's-a koja se dogodila u Nevadi i postala viralni hit, stiže još jedna slična situacija iz ovog restorana brze prehrane.

Nije posve jasno kako je došlo do ove tučnjave, no jasno se vidi kako su dvije žene navalile jedna na drugu iza blagajne restorana.

I dok su se one hrvale, čupale i udarale jedna drugu, jedan muškarac je cijelo vrijeme pokušavao intervenirati među njima.

VIDEO: BRUTALNA TUČNJAVA 'Poštuj moju mamu!': Radnica u restoranu pretukla mušteriju

Djelatnica restorana ga je željela udaljiti s mjesta tučnjave, no on se nije dao. Opirao se i gurao je. U jednom trenutku je čak na pod srušio djelatnicu koja ga je zaustavljala od uplitanja u tučnjavu.

Uhvatio je za ruku jednu od žena koje su se tukle i odvukao je s mjesta tučnjave.

- Udario si ženu! - viknula mu je djelatnica koju je gurnuo na tlo.

- Udario sam tebe. Je.. se! - viknuo joj je.

- Sve je snimljeno - odvratila mu je prije nego se snimanje prekinulo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimka ovog incidenta, iako je snimljena prije mjesec dana, u američke medije je dospjela tek danas i to vjerojatno zbog popularnosti koju je dostigao sad već viralni hit - video tučnjave u McDonald's-u u Nevadi.

Tamo se djelatnica potukla s mušterijom. Razlog incidenta je bio taj što djelatnica mušteriji nije željela napuniti čašu besplatnim sokom. 

Nakon toga je uslijedila brutalna tučnjava tijekom koje su pale i teške uvrede i psovke. Na kraju je sve završilo bez teških ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • sarcasmo 07.08.2018.

    mcShit bi trebao organizirati fajteve u ringu, a vidim da ima i zaiteresirane publike. Povećali bi prodaju za 100%

  • 06.08.2018.

    Ovo samo pokazuje da su zene nesposobne i agresivnije nego ikad. I ne nije hrana ta koja ih cini agresivnima nego feministice i slicne grupe koje imaju politicke ciljeve. Lik intervenira,sprecava tucnjavu a ova koja btw stoji sa strane i ne cini nista ga pokusava sprijeciti i jos se usuduje prijetiti da ju je udario. Još veca ironija bi bila da je dosla policija i da je uhitila tog lika.

  • 06.08.2018.

    problem sto je snimljeno, danas svi setaju okolo s tim mobitelima i vrebaju da snime nesto i posalju novinama, strava. Ja da imam restoran ili trgovinu zabranila bih koristenje mobitela u njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare