To je to što me zanima!

Uhvatio je zaručnicu u klinču s drugim pa ih gađao sendvičem

U jednoj od epizoda JoomBoosova Prank'd serijala mađioničar i youtuber Magic Leon svoju je zaručnicu uhvatio u klinču s drugim pa je potpuno poludio i gađao ih sendvičem
Vidi originalni članak

Nije onako kako se čini, nije ništa bilo, pokušavala se izvući Monika, nakon što je Leon uletio u stan i 'uhvatio' je s drugim muškarcem na kauču. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon se taman vratio s posla i nije očekivao da će naići na takav prizor, pa je u bijesu i ljutnji zaručnicu i njezinog 'ljubavnika' gađao sendvičem. 

- Koji je ovo vrag? Što se tu događa? Tko ti je on? - vikao je Leon pa zatim nasrnuo na lažnog ljubavnika, a Monika ga je cijelo to vrijeme pokušavala smiriti.

Što se dalje dogodilo i kako je ova ljubavna drama završila te jesu li i dalje zaručnik i zaručnica, pogledajte u epizodi Prank'da na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati dok dane provodite kod kuće, u izolaciji te si, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.04.2020.

    Iscenirano...falsh!!

  • __Che__ 26.04.2020.

    Da je korona pokosila ove besposlicare s jumbusa svima nama bi bilo lakse

  • bobo112233 26.04.2020.

    Hahahaha jedva cekam jos videa😊😊😊😍

Komentiraj...
Vidi sve komentare