To je to što me zanima!

Umirovljenička oaza na Floridi sad je mjesto zabave i seksipila

Iz američkih filmova i serija naučili smo da se često njihovi dobrostojeći umirovljenici sele u toplije krajeve, odnosno na Floridu. Iako poznata po tome, ova savezna država poznatija je po svojim seksi zabavnim plažama
Vidi originalni članak

South Beach predgrađe je popularnog Miami Beacha na Floridi. Iako su se prije nekoliko desetljeća ondje često odseljavali umirovljenici koji su svoje zlatno doba u životu odlučili provesti u raju na zemlji, prekrasne plaže privukle su i sve druge dobne skupine. Mladi posebno uživaju u kilometarskim pješčanim plažama, na kojima se nadmeću u tome tko će pokazati oblikovanije guze ili mišiće.

POGLEDAJTE VIDEO: Popularna plaža pršti seksipilom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su tijekom dana svi na plaži, čim sunce zađe centar zabave seli se u noćne klubove. Djevojke i mladići dotjeruju se i izlaze na "in" mjesta, na kojima uživaju u multikulturnoj glazbi i plesu.

Mnogi od njih obilaze i druge kulturne znamenitosti, ali i prvi muzej erotike u SAD-u.

Želite li pogledati još ovakvih videa, kliknite ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • franz beckenbauer 23.10.2016.

    Neznam sta se htjelo ovim glupim clankom postici....cuj ovo....imate i kulturne zadrzaje kao npr.muzej erotike....strasno. pa nisam ni mislio da amer ima nesto drugo pod kulturom osim oruzja, burgera i nakarade. I takvi danas svijetu 'kulturu' prosipaju....

  • čarli367 23.10.2016.

    Plenki je obečao veće plaće i mirovine i sad će Hrvatski penzići navaliti na Floridu, i na ljepotice.

  • mestar 23.10.2016.

    Miami beach USA.Ne trebaju ameri nigdje putovat izvan USA imaju ljeto citavu godinu atko voli zimske aktivnosi imaju vrhunske skijaske destinacije, samo je jedan USA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare